Λάρισα : Έκλεισε δύο ακόμη μεταγραφές

Λάρισα : Έκλεισε δύο ακόμη μεταγραφές

Σε δύο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Λάρισα, μετά τους Μλαντένοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς και Χούμπτσεφ.

Δύο επιπλέον μεταγραφικές προσθήκες ετοιμάζεται να κλείσει η Λάρισα η οποία είναι κοντά στο να ανακοινώσει τους Ματέι Πάλτσιτς και Ντερίκ Μενσά.

Ο πρώτος είναι 25 χρονών Σλοβένος διεθνής μέσος, που αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Σλοβενίας, Μάριμπορ και αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας (15/01) στη Λάρισα. Ο ποδοσφαιριστής εκτός από τη Μάριμπορ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας του, αγωνίσθηκε και στην Κόπερ. Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε επτά ματς, εκ των οποίων σε έξι βασικός. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει και σε τέσσερα παιχνίδια ως βασικός με τη Μάριμπορ στα προκριματικά του Champions League.

Ο δεύτερος είναι 23χρονος Γκανέζος αμυντικός χαφ, που αγωνίζεται για την Αλουμινάι Κιντρίτσεβο της Σλοβενίας με την οποία αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια από τον Φεβρουάριο 2017, που τον απέκτησε η ομάδα του. Τη φετινή σεζόν, έχει παίξει σε 13 παιχνίδια. Μάλιστα, ο Αφρικανός έχει υπάρξει μέλος στην πρώτη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία δεν κατέγραψε επίσημη συμμετοχή, παρά μόνο στη δεύτερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ