Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα : Η κριτική των παικτών της Λάρισας

Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα : Η κριτική των παικτών της Λάρισας

Διαβάστε την κριτική των παικτών της Λάρισας στην ήττα με 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η Λάρισα δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ηττήθηκε με 3-1. Καλύτερος των Θεσσαλών ο Ναζλίδης, αδύναμος «κρίκος» το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Ζίζιτς, Γκόλιας).

Μπόζοβιτς: Έκανε μεγάλη επέμβαση στο 2ο λεπτό σε κοντινό πλασέ του Ινσάλδο και γενικότερα είχε σταθερή παρουσία κάτω από τα δοκάρια. Φέρει, όμως, τεράστια ευθύνη στο τρίτο γκολ του Αστέρα, αφού ήταν τελείως εκτός θέσης, δίνοντας την ευκαιρία στον Κυριακόπουλο να τον «νικήσει».

Ρέντζας: Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από τον Ισνάλδο στην πλευρά του και τον «έχασε» σε κάποιες φάσεις, δεν ήταν σε καλή βραδιά ο Έλληνας μπακ.

Ζίζιτς: Ήταν σε κάκιστο βράδυ, χάνοντας αρκετές φορές τον Μανιά και επιτρέποντας του να σκοράρει δύο φορές κόντρα στην ομάδα του.

Γκόλιας: Κακή εμφάνιση και από τον έτερο κεντρικό αμυντικό της Λάρισας, ο οποίος φέρει το ίδιο μερίδιο ευθύνης με τον Ζίζιτς στα γκολ του Μανιά.

Γουάλας: Δυσκολεύτηκε στην αρχή κόντρα στον Μαντιντά, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος άρχισε να ανεβαίνει, με συνέπεια να μειωθούν αρκετά οι φάσεις από την πλευρά του.

Λαγός: Έτρεξε αρκετά στο χώρο του κέντρου, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του, ενώ αρκετές φορές άφησε τον Τόνσο να ξεφύγει από το μαρκάρισμα του.

Μασούρας: Έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να βρει δίχτυα στο σημερινό παιχνίδι. Αρχικά στο 28′ άνοιξε το κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στον Τριανταφυλλόπουλο να τον κόψει πριν βγει τετ α τετ με τον Αθανασιάδη, ενώ στο 67′ ο τερματοφύλακας του Αστέρα σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του.

Μιλοσάβλιεβιτς: Λίγα πράγματα από τον Σέρβο εξτρέμ, που δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά τη Λάρισα.

Αγκάνοβιτς: Είχε μια καλή στιγμή στο 9′ με το μακρινό του σουτ να εξουδετερώνεται από τον Αθανασιάδη, όμως γενικότερα ήταν «ήσυχος» στο παιχνίδι.

Κριζμάν: Έκανε μια θετική εμφάνιση, έχοντας μάλιστα μια καλή στιγμή στο 20′, με τον Αθανασιάδη να αποκρούει το μακρινό σουτ του.

Ναζλίδης: Σκόραρε το πρώτο γκολ που δέχεται ο Αστέρας στην Τρίπολη μετά από 455 λεπτά και ήταν μακράν του δευτέρου ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Λάρισας. Θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά το φάουλ του στο 93′ βρήκε στο δοκάρι.

Μλαντένοβιτς: Πέρασε στον αγώνα στο 78′ στη θέση του Αγκάνοβιτς, αλλά δεν βοήθησε καθόλου στα περίπου 15 λεπτά που αγωνίστηκε.

Λεοζίνιο: Ο «φευγάτος» Βραζιλιάνος πήρε τη θέση του Κριζμάν στο 82ο λεπτό, όμως ούτε αυτός μπόρεσε να γίνει επικίνδυνος για την εστία του Αθανασιάδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ