Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου

Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου

Με μοιραίο παίκτη τον Ουάρντα που έχασε πέναλτι, ο Ατρόμητος υπέστη την πρώτη του ήττα εντός έδρας στη Superleague.

Ο Ατρόμητος αν και ήταν καλύτερος γενικά στο ματς κατάφερε όχι απλά να μη νικήσει αλλά υπέστη και την πρώτη του εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από τον Παναιτωλικό.

Γιαννιώτης
Σχεδόν θεατής στο πρώτο ημίχρονο. Όπου χρειάστηκε ήταν εκεί, αλλά στην γκολάρα του Ρόσα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Χατζηισαΐας
Σοβαρός ανασταλτικά, δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους επιθετικούς του Παναιτωλικού που συχνά πυκνά επέλεγαν να σηκώσουν την μπάλα.

Μπουσούλατζιτς
Είχε καλή συνεργασία με τον Βασιλακάκη στον χώρο του κέντρου, αρκετά τρεξίματα και κάλυψη χώρων αλλά δεν μας έμεινε για κάποια ενέργεια στο μυαλό. Έγινε αλλαγή για να αυξηθεί η επιθετικότητα του Ατρομήτου.

Ουάρντα
Δεν είχε πολλές ενέργειες στο πρώτο μέρος. Γενικά δεν ήταν όσο καλός μας είχε συνηθίσει, εγκλωβισμένος από το αμυντικό πλάνο του Δέλλα. Έχασε και το πέναλτι που κλήθηκε να εκτελέσει

Μάντσον
Πολύ βρώμικη δουλειά στον χώρο του κέντρου, έδωσε δύναμη στα χαφ, είχε όμως λάθος μπαλιές στο ξεδίπλωμα κάποιων επιθέσεων και δεν βοήθησε στο επιθετικό μισό του γηπέδου. Είχε αργή επιστροφή και δεν ήταν στον χώρο ευθύνης του στη φάση του γκολ.

Ντάουντα
Κινητικός και με πολλές εναλλαγές θέσεις με Ντιγκινί. Προξένησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Παναιτωλικού. Σταδιακά όμως όσο περνούσε ο χρόνος έπεφτε η απόδοσή του.

Ντιγκινί
Μια από τα ίδια και για τον Ντιγκινί, που δεν είχε σήμερα το γνωστό κάθετο παιχνίδι του

Κιβρακίδης
Καλή εικόνα κυρίως αμυντικά, αφού επιθετικά δεν είχε πολλά ανεβάσματα. Τραυματίστηκε και από εκεί και πέρα φαίνεται πως δεν πατούσε 100% καλά στο γήπεδο.

Βασιλακάκης
Βοήθησε στο καλό μισάωρο του Ατρομήτου με τις σίγουρες πάσες του και την κάθετη κίνηση του. Στο δεύτερο μέρος είχε και πάλι τις ευκαιρίες του να λυτρώσει τους γηπεδούχους, όμως τις σπατάλησε.

Γιαννούλης
Από τους καλύτερους της ομάδας του Κάναντι. Πολλά τρεξίματα από τα αριστερά με πολλή ενέργεια, δημιούργησε πολλά ρήγματα. Κουράστηκε και έγινε αλλαγή στο 85’ για να μπει ο φρέσκος Σάκιτς.

Ρισβάνης
Καλή η συνεργασία με τον Χατζηισαΐα, δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα. Υστέρησε όμως στο μαρκάρισμα στη φάση του γκολ.

Ούμπιδες
Μπήκε για να αλλάξει το… τσιπάκι του Ατρόμητου και να ανοίξει με τις μπαλιές του την άμυνα του Παναιτωλικού. Πέρα όμως από κάποια καλά στημένα δεν ήταν ικανοποιητικός.

Καρασαλίδης, Σάκιτς
Μπήκαν μετά το 86′ για να δώσουν ανάσες σε Ρισβάνη και Γιαννούλη και δεν μπορούν να κριθούν σοβαρά στα λεπτά που αγωνίστηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ