Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα 3-1

Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα 3-1

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Λάρισας με 3-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Αρκάδων ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του. Εκπληκτικό γκολ από τον Κυριακόπουλο στο 83'. Η Λάρισα είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Ναζλίδη στο 53'.

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 3-1 την Λάρισα έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Μανιά. Ο σέντερ φορ των Αρκάδων πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του (το δεύτερο μάλιστα ήταν εξαιρετικό) οδηγώντας τους γηπεδούχους σε μια πολύ σημαντική επιτυχία. Θα πρέπει βέβαια να σταθεί κάποιος και στο εντυπωσιακό τρίτο γκολ του Αστέρα, το οποίο σημείωσε ο Κυριακόπουλος στο 84′, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

Ο Μιχάλης Μανιάς επιβεβαίωσε λοιπόν την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς ο σέντερ φορ του Αστέρα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, στο ενδέκατο λεπτό της αναμέτρησης. Ο στράικερ των Αρκάδων εκμεταλλεύτηκε την καλή σέντρα του Μπέρτου και κεραυνοβόλησε τον Μπόζοβιτς για το 1-0.

Η αντίδραση της Λάρισας

Η Λάρισα πάντως έδειξε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και θα πρέπει να σημειωθεί πως η θεσσαλική ομάδα προσπάθησε για την ισοφάριση. Είχε μάλιστα δύο καλές στιγμές με τον Κριζμάν στο 20’ (απόκρουση του Αθανασιάδη) και τον Μασούρα στο 28’, με τον παίκτη της Λάρισας να χάνει το κοντρόλ και να τον προλαβαίνει ο Τριανταφυλλόπουλος.

Ισοφάριση με πέναλτι

Η θεσσαλική ομάδα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, με πέναλτι του Ναζλίδη στο 53’. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι σε χέρι του Μπέρτου και ήταν μια σωστή απόφαση του Παπαδόπουλου.

Γκολάρες από Μανιά και Κυριακόπουλο

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό μετά το 1-1 και ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Αθανασιάδης έκανε την απόκρουση του αγώνα στην κεφαλιά του Μασούρα. Την σκυτάλη από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων πήρε ο Μανιάς, καθώς ο σέντερ φορ του Αστέρα έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Ο στράικερ των γηπεδούχων έφτασε τα εφτά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει με την εξαιρετική του εικόνα.

Θα πρέπει βέβαια να επισημάνει κάποιος και το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Κυριακόπουλος στο 83’, με τον αμυντικό του Αστέρα να αφήνει «άγαλμα» τον Μπόζοβιτς με μακρινό σουτ από αριστερά.

Η Λάρισα δεν εγκατέλειψε πάντως την προσπάθεια και στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι σε φάουλ του Ναζλίδη.

Το κλειδί: Ο γκολκίπερ του Αστέρα, Αθανασιάσης έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα του. Η απόκρουση του στην κεφαλιά του Μασούρα (με το σκορ στο 1-1) είναι εντυπωσιακή.

10άρι: Ο Μιχάλης Μανιάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Αστέρα, καθώς πέτυχε δύο γκολ, οδηγώντας την ομάδα του σε πολύ σημαντική νίκη.

Στον πάγκο: Η απόδοση των δύο στόπερ της Λάρισας, καθώς δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τον Μανιά.

Γιατί κόουτς: Η Λάρισα είχε ένα διάστημα στο δεύτερο μέρος που έδωσε χώρο στον Αστέρα, ενώ έδειχνε πως μπορούσε να γίνει πιο απειλητική.

Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα 3-1

Διαιτητής: Παπαδόπουλος.

Βοηθοί: Απτόσογλου, Σινιοράκης.

Γκολ: 11’ 71’ Μανιάς, 84’ Κυριακόπουλος – 53’ Ναζλίδης (πεν.)

Κίτρινες κάρτες: 15΄Κριζμάν

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλντο (75’ Ντουντού), Μαντιντά (64’ Κώτσιρας), Μανιάς (82’ Γκοντό).

Λάρισα (Η. Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζα, Ζίζιτς, Γκόλια, Γουάλας, Λαγό, Μασούρα, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (78’ Μλαντένοβιτς), Ναζλίδη και Κριζμάν (82’ Λεοζίνιο).

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ