Μίλαν : Νέο deal από Ασία

Μίλαν : Νέο deal από Ασία

H Μίλαν επισημοποίησε τη συνεργασία της με την ασιατική εταιρεία στοιχήματος «Vwin», χωρίς όμως να γίνεται γνωστό το χρονικό διάστημα ή τα κέρδη που θα έχουν οι Μιλανέζοι.

Συνεχίζεται το άνοιγμα της Μίλαν προς την ασιατική αγορά που μπορεί να φέρει πολλά κέρδη στους Ιταλούς μιας και τώρα πρωταγωνιστικό ρόλο στο διοικητικό κομμάτι του συλλόγου έχουν Κινέζοι.

Έτσι, οι Ροσονέρι ήρθαν σε συμφωνία με την στοιχηματική εταιρία «Vwin», χωρίς όμως να αναφέρεται είτε σε ρεπορτάζ, είτε σε επίσημη ανακοίνωση το χρηματικό ποσό που θα βάζουν στα ταμεία τους οι Μιλανέζοι ή μέχρι πότε οι δύο πλευρές θα συνεργάζονται.

«Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μία ομάδα όπως η Μίλαν. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για μία συμφωνία που θα φέρει επιτυχίες και στις δύο πλευρές. Το μέλλον μας ανήκει», είπε στην επισημοποίηση της συμφωνίας ο επικεφαλής της στοιχηματικής εταιρίας.

Από την πλευρά των Ιταλών μίλησε ο Λουτσιάνο Τζιορτζέτι, τονίζοντας πως: «Είμαστε υπερήφανοι που καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μίλαν την VWin που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά της Ασίας. Αυτή είναι η πρώτη μας συνεργασία με εταιρία της Ασίας και ελπίζουμε να είναι πετυχημένη και για τις δύο πλευρές και να φέρει την ανάλογη επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ