Seria A : «Αυθεντικό» χατ-τρικ ο Ιμόμπιλε μέσα σε 22 λεπτά! (vid)

Seria A : «Αυθεντικό» χατ-τρικ ο Ιμόμπιλε μέσα σε 22 λεπτά! (vid)

Το φόβο και τον τρόμο σκορπίζει στις αντίπαλες άμυνες ο Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο επιθετικός της Λάτσιο πέτυχε «αυθεντικό» χατ-τρικ μέσα σε 22 λεπτά κόντρα στη ΣΠΑΛ, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Το λεγόμενος και ως «αυθεντικό χατ τρικ» (αν και ο όρος αυτός έχει πλέον εκλείψει) είναι αυτό κατά το οποίο ο ποδοσφαιριστής σημειώνει όλα τα γκολ σε ένα ημίχρονο και καταφέρνει να σκοράρει ένα με το δεξί πόδι, ένα με το αριστερό και ένα με το κεφάλι.

Μπορεί αυτό να φαντάζει… κομματάκι δύσκολο, ο φοβερός και τρομερός Τσίρο Ιμόμπιλε όμως, το κατάφερε. Και το κατάφερε μέσα σε μόλις 22 λεπτά, στον εν εξελίξει αγώνα της ΣΠΑΛ με την Λάτσιο για την 20η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο 27χρονος διεθνής επιθετικός έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου μετά τον Ερνάν Κρέσπο τη σεζόν 2001/02 που σκοράρει πάνω από ένα χατ-τρικ την ίδια σεζόν (το έκανε και κόντρα στη Μίλαν), ενώ πλέον με 41 γκολ και 10 ασίστ εμπλέκεται άμεσα σε 51 γκολ στα 54 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τη γαλάζια φανέλα από το καλοκαίρι του 2016.

Παράλληλα, με 18 γκολ και 7 ασίστ στη φετινή Serie A, είναι ο ποδοσφαιριστής που εμπλέκεται στα περισσότερα τέρματα από κάθε άλλον στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία), 25 στον αριθμό και ο πρώτος μετά τον Κεϊτά Μπαλντέ (τον Απρίλιο του 2017) με τουλάχιστον τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο αγώνα της ιταλικής λίγκας.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό ο Ιμόμπιλε πέτυχε και τέταρτο τέρμα (πρώτο καρέ στην καριέρα του, τελευταίος που το είχε κάνει στην Ιταλία ήταν ο Παρόλο κόντρα στην Πεσκάρα τον περασμένο Φλεβάρη), ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-5 και βελτίωσε ακόμα περισσότερο τα στατιστικά του: Εμπλέκεται πλέον άμεσα σε 52 γκολ σε 54 ματς με την Λάτσιο και σε 26 τη φετινή σεζόν στη Serie A!

To 1-2 

https://www.youtube.com/watch?v=9ZDdD1lcDeA

To 1-3

https://www.youtube.com/watch?v=AXfD7heDG4E

To 2-4

https://www.youtube.com/watch?v=1jYdLWuQnlM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ