Serie A : Αγόρασε τον Ρινκόν η Τορίνο

Serie A : Αγόρασε τον Ρινκόν η Τορίνο

Στην Τορίνο ανήκουν από σήμερα το 100% των δικαιωμάτων του Τόμας Ρινκόν, καθώς ενεργοποιήθηκε αυτόματα η ρήτρα απόκτησής του λόγω του αριθμού των συμμετοχών του. Στα 9.000.000 το συνολικό κόστος.

Τα δικαιώματα του -δανεικού από τη Γιουβέντους– Τόμας Ρινκόν απέκτησε… αυτόματα η Τορίνο, καθώς ο 29χρονος χαφ ξεκίνησε στο βασικό σχήμα στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπολόνια.

Μεταξύ της «γκρανάτα» και των «μπιανκονέρι» υπήρχε σχετικός όρος αυτόματης ενεργοποίησης της ρήτρας αγοράς, εφόσον ο Ρινκόν «έπιανε» τον στόχο των 21 παιχνιδιών, όπερ και εγένετο.

Η Τορίνο, η οποία έδωσε το καλοκαίρι 3.000.000 ευρώ για τον δανεισμό του, θα πληρώσει τώρα ακόμα 6.000.000 για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, ενώ έχει προβλεφθεί ακόμα 1.000.000 ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Η Γιουβέντους τον απέκτησε έναντι 8.000.000 τον περασμένο χειμώνα από την Τζένοα και παρόλο που ο Βενεζουελανός αμυντικός χαφ δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του (19 συμμ., 1 ασίστ), η πρωταθλήτρια Ιταλίας μπόρεσε να βγάλει κέρδος από την παραχώρησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ