Ίντερ : Δεν ανησυχεί για Ρεάλ και Ικάρντι

Ίντερ : Δεν ανησυχεί για Ρεάλ και Ικάρντι

Το κεφάλι τους ήσυχο έχουν στην Ίντερ όσον αφορά τον Μάουρο Ικάρντι, αφού δια στόματος του τεχνικού διευθυντή των νερατζούρι, Πιέρο Αουσίλιο,δεν πρόκειται να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γραφτεί πολλά και έχουν ακουστεί ακόμη περισσότερα σχετικά με τον Μάουρο Ικάρντι και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως, οι οπαδοί της Ίντερ δεν πρέπει ν’ ανησυχούν για το μέλλον του συλλόγου, γιατί σε αυτό θα βρίσκεται ο Αργεντινός επιθετικός, όπως τόνισε και με δηλώσεις του ο  Πιέρο Αουσίλιο.

Ο τεχνικός διευθυντής των νερατζούρι επισήμανε πως ο έμπειρος φορ δεν προτίθεται να πάει στη βασίλισσα και αυτό, γιατί στην ιταλική ομάδα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμη να πληρώσει τη ρήτρα του; Δεν ανησυχούμε. Τόσο εμείς, όσο και εκείνος θέλουμε να παραμείνει στην Ίντερ. Τώρα όσον αφορά το νέο του συμβόλαιο με εμάς δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να βρεθούμε μαζί του και αργότερα στο μέλλον να υπογράψει. Είμαστε χαρούμενοι με τον Μάουρο», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ