Φιορεντίνα – Ίντερ 1-1

Φιορεντίνα – Ίντερ 1-1

Η Ίντερ ήταν πολύ κοντά στο να πάρει την εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Φιορεντίνα, όμως, το γκολ του Τζιοβάνι Σιμεόνε στο 91' έφερε την ισοπαλία (1-1) στο Αρτέμιο Φράνκι.

Η Ίντερ κοντεύει να ξεχάσει πως είναι να νικάει. Οι νερατζούρι δεν πήραν τη νίκη ούτε στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Φιορεντίνα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Serie A αν και ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 ως το 91′. Σ’ εκείνο το σημείο τους έκλεψε τη χαρά ο Τζιοβάνι Σιμεόνε που έκανε το 1-1 που έμεινε μέχρι τέλους.

Έτσι, η ομάδα του Μιλάνου έμεινε χωρίς νίκη για πέμπτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Όμως, το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους είχε ξεκινήσει πολύ καλά, μιας και από τα πρώτα λεπτά έδειξαν πως ελέγχουν το ρυθμό στο Αρτέμιο Φράνκι.

Οι ποδοσφαιριστές της Ίντερ στο δεύτερο μέρος ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν ακόμη περισσότερο. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να έρθει το τέρμα του, μόνιμου, σκόρερ τους Μάουρο Ικάρντι στο 55′ για να τους βάλει μπροστά.

Όλα έδειχναν πως οι νερατζούρι θα έπαιρναν τη πρώτη τους νίκη μετά από περίπου ένα μήνα, όμως, ο Τζιοβάνι Σιμεόνε είχε διαφορετική γνώμη, αφού στο 91′ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων και με δυνατό σουτ «έγραψε» το τελικό αποτέλεσμα.

 

Κιέβο – Ουντινέζε 1-1

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Κιέβο και Ουντινέζε ήρθαν ισόπαλες 1-1, με την γηπεδούχο να μένει για έκτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος δίχως νίκη αλλά να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό και την φιλοξενούμενη να χάνει την ευκαιρία να περάσει -έστω και προσωρινά- στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Κιέβο άνοιξε το σκορ στο 9′ με πανέμορφο σουτ του Ιβάν Ραντοβάνοβιτς, με τον 29χρονο Σέρβο χαφ να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος. Η Ουντινέζε ισοφάρισε στο 41′ χάρη σε αυτογκόλ του Νέναντ Τόμοβιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ