Γιουβέντους : Υπογράφει το καλοκαίρι ο Εμρέ Τσαν

Γιουβέντους : Υπογράφει το καλοκαίρι ο Εμρέ Τσαν

Εκτός απροόπτου, ο Εμρέ Τσαν θα μετακομίσει στη Γιουβέντους υπογράφοντας συμβόλαιο στους Ιταλούς μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου..

Η Γιουβέντους θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Εμρέ Τσαν, όπως όλα δείχνουν. Το ενδιαφέρον των μπιανκονέρι για τον Γερμανό μέσο είναι γνωστό τους τελευταίους μήνες, με τον παίκτη της Λίβερπουλ να έχει συμφωνήσει από τον Δεκέμβρη, όπως είχαν αποκαλύψει ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Oι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του 23χρονου χαφ, σύμφωνα με πληροφορίες της Sun. Μάλιστα, ήδη γίνεται λόγος για τις εβδομαδιαίες απολαβές του Τσαν, οι οποίες ανέρχονται στις 85 χιλιάδες λίρες.

Ο Εμρέ Τσαν τη φετινή σεζόν μετράει 25 συμμετοχές με τη φανέλα των κόκκινων όντας βασικός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τους. Ακόμη, έχει καταφέρει να βρει δίχτυα 4 φορές ως τώρα.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το προσεχές καλοκαίρι και έπειτα από το τέλος της σεζόν θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα της ομάδας του Τορίνο. Η μόνη εκκρεμότητα πια για την επισημοποίηση της μεταγραφής είναι η υπογραφή του συμβολαίου του Εμρέ Τσαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ