Γκατούζο : «Μπορεί να είμαι ο χειρότερος προπονητής στη Serie A»

Γκατούζο : «Μπορεί να είμαι ο χειρότερος προπονητής στη Serie A»

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε μετά τη νίκη της Μίλαν επί της Ίντερ για τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στους νερατζούρι και για την κριτική που δέχεται λέγοντας πως μπορεί να είναι ο χειρότερος προπονητής στην Ιταλία, αλλά θέλει να νικάει πάντα.

Ο Τζενάρο Γκατούζο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Ίντερ για το Κύπελλο Ιταλίας και τόνισε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάκαμψη των ροσονέρι.

Επίσης ο τεχνικός της Μίλαν έκανε την αυτοκριτική του λέγοντας πως ίσως είναι ο χειρότερος προπονητής στη Serie A, αλλά παίζει πάντα για τη νίκη, ακόμα και με αντίπαλο το γιο του.

«Μπορεί να είμαι ο χειρότερος προπονητής στη Serie A, αλλά θέλω πάντα να νικάω, ακόμα κι αν παίζω με τον γιο μου στον κήπο», είπε ο Γκατούζο στο Rai Sport μετά την πρόκριση επί της Ίντερ και συνέχισε:

«Θέλω τα παιδιά μου να αποδείξουν πώς αυτό που είδα απόψε δεν ήταν μια απρόσμενη επιτυχία, τότε θα παίρνουμε ένα ματς τη φορά. Ερχόμαστε από μια αρνητική περίοδο, οπότε αυτή ήταν μια θεμελιώδης νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ