Γιουβέντους : Άκυρο από την Παρί για τον Ραμπιό

Γιουβέντους : Άκυρο από την Παρί για τον Ραμπιό

Η Γιουβέντους ρώτησε την Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Αντριάν Ραμπιό, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκαθάρισε πως δεν τον παραχωρεί.

Η Γιουβέντους θέλει να ενισχυθεί στον χώρο της μεσαίας της γραμμής και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, χτύπησε την πόρτα της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Ραμπιό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γιουβέντους συνδέεται με τον 22χρονο μέσο, έχοντας ασχοληθεί με την περίπτωσή τους και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιπτώσεις.

Η Γιούβε ρώτησε την Παρί Σεν Ζερμέν για τη διαθεσιμότητά του, αλλά δεν άκουσε αυτό που επιθυμούσε καθώς η Παρί φέρεται να ενημέρωσε τον ιταλικό σύλλογο πως δεν είναι στις προθέσεις της να παραχωρήσει τον παίκτη, τουλάχιστον την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Παρόλα αυτά η γηραία κυρία φέρεται να ετοιμάζει πρόταση περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γάλλο μέσο. Επίσης στην Ιταλική ομάδα ποντάρουν και στο ενδιαφέρον της Παρί για τον Πάολο Ντιμπάλα και σκοπεύουν να συζητήσουν και πάνω σε αυτό το θέμα, μιας και ξέρουν πως πολύ δύσκολα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα μείνει στο Τορίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ