Ίντερ : Επιβεβαίωσε τις επαφές με την ομάδα ο Παστόρε

Ίντερ : Επιβεβαίωσε τις επαφές με την ομάδα ο Παστόρε

Μία ανάσα πριν την απόκτηση του Χαβιέρ Παστόρε φαίνεται πως η Ίντερ, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν.

Κοντά σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή φαίνεται πως είναι η Ίντερ. Εκείνη του Χαβιέρ Παστόρε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός χαφ με δηλώσεις του στην αργεντίνικη εφημερίδα «La Voz» αποκάλυψε πως οι Νερατζούρι όχι μόνο τον έχουν προσεγγίσει, αλλά, έχουν κάνει και επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει πώς και πώς να επιστρέψει και πάλι στην Ιταλία με την ομάδα του Μιλάνου να έχει όλα όσα επιθυμεί. Από την άλλη πλευρά οι Ιταλοί εδώ και χρόνια έψαχναν έναν ποδοσφαιριστή με τις αρετές του έμπειρου χαφ, ο οποίος τις τελευταίες σεζόν στη Γαλλία παίζει ελάχιστα.

«Υπάρχει επίσημη πρόταση από την Ίντερ για εμένα. Είναι μία ομάδα που πάντα μου άρεσε. Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω στην Ιταλία. Το θέμα έχει περάσει στα χέρια του εκπροσώπου μου, ο οποίος το «τρέχει» κιόλας. Ωστόσο, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, αλλά, είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ