Μπενάτια : Τα κάνει όλα και συμφέρει

Μπενάτια : Τα κάνει όλα και συμφέρει

Ο Μπενάτια ήταν ο σκόρερ του χρυσού τέρματος στην πολύ σημαντική νίκη της Γιουβέντους κόντρα στη Ρόμα και απέδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι πως δεν αρκείται μόνο στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Η Γιουβέντους πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι στη Ρόμα με 1-0 και πλησίασε τη Νάπολι ξανά στον ένα βαθμό από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι μπιανκονέρι κράτησαν το μηδέν στην άμυνά τους για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι και παραμένουν αήττητοι από την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Μεγάλο μερίδιο για την καλή αμυντική λειτουργία της Γιουβέντους ανήκει και στον Μεχντί Μπενάτια, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόλις σε οχτώ ματς πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά ο πρώην παίκτης της Ρόμα έχει συνθέσει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Τζόρτζιο Κιελίνι και στα τελευταία επτά ματς έχει βοηθήσει στο να μείνει απαραβίαστη η εστία της Γιούβε. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως με τον 30χρονο αμυντικό στο βασικό σχήμα η πρωταθλήτρια Ιταλίας δέχεται ελάχιστες φάσεις και γενικότερα δεν απειλείται ιδιαίτερα, με εξαίρεση την αναμέτρηση με την Νάπολι.

Ο Μαροκινός σέντερ μπακ όμως πέρα από τα ανασταλτικά του καθήκοντα στα οποία τα πηγαίνει περίφημα, προσφέρει πλέον σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού της γηραιάς κυρίας. Είναι ένα σέντερ μπακ που δημιουργεί από πίσω, είναι εξαιρετικός στο να μοιράζει τη μπάλα, ενώ στα τελευταία ματς δίνει μέχρι και βαθμούς στην Γιουβέντους με τα τέρματα που πετυχαίνει.

Συγκεκριμένα, ο Μπενάτια έχει σκοράρει στις αναμετρήσεις με την Κροτόνε και την Ρόμα, ενώ έχει βοηθήσει στο να κρατήσει την εστία της απαραβίαστη η Γιουβέντους στα ματς με Μπαρτσελόνα, Κροτόνε, Νάπολι, Ολυμπιακό, Ίντερ, Μπολόνια και Ρόμα.

 

ΤΑ «ΜΗΔΕΝ» ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΑΤΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ