Το πήρε πάνω του ο Γκατούζο: «Αξίζω το άντε γαμ…»

Το πήρε πάνω του ο Γκατούζο: «Αξίζω το άντε γαμ…»

Η Μίλαν έχασε και πάλι, από την Αταλάντα αυτή τη φορά και ο Τζενάρο Γκατούζο έσπευσε να απλώσει ασπίδα στους παίκτες του.

Η εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα με 2-0 προσέθεσε άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση για τους ροσονέρι σε μια χρονιά που άρχισε με φιλοδοξίες και όνειρα. Εξελίσσεται όμως σε επιεικώς μέτρια καθώς η Μίλαν βρίσκεται στην 11η θέση μετά από 18 αγωνιστικές με το σερί στα τελευταία 5 ματς να είναι απογοητευτικό (1Ν-2Ι-2Η).

Ο Γκατούζο δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και είπε τα πράγματα με το όνομα τους:

«Αυτό που κάνουμε μέχρι τώρα δεν αρκεί, θα πρέπει να γίνουμε ομάδα και να κάνουμε πολύ λιγότερα λάθη. Να παραιτηθώ; Αν πίστευα ότι το πρόβλημα είμαι εγώ, εάν έβλεπα πως οι παίκτες μου δεν με ακολουθούν, θα το έκανα. Εγώ δεν θα δημιουργήσω ποτέ προβλήματα σε αυτό το σύλλογο. Το «άντε γ@μης@υ» το αξίζω εγώ περισσότερο παρά οι παίκτες. Εγώ κάνω τις επιλογές χωρίς την παραμικρή πίεση.

Μας λείπει η αγριάδα, η δίψα και ο τσαμπουκάς. Θα πρέπει επίσης να σταματήσουμε να κάνουμε συγκρίσεις με το παρελθόν, αφού έχουμε πλέον διαφορετικούς παίκτες και διαφορετική διοίκηση. Τώρα θα πρέπει να σκεφτόμαστε το παρόν, που είναι γεμάτο δυσκολίες τις οποίες θα ξεπεράσουμε μόνο αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ