Μίλαν – Αταλάντα : Νέα ήττα για την ομάδα του Γκατούζο

Μίλαν – Αταλάντα : Νέα ήττα για την ομάδα του Γκατούζο

Συνεχίζεται η κατρακύλα της Μίλαν, καθώς ηττήθηκε μέσα στο Σαν Σίρο από την Αταλάντα με 2-0 για τη 18η αγωνιστική της Serie A.

Η Μίλαν υπέστη άλλη μια ήττα τη φετινή σεζόν, αυτή τη φορά από την πάντα επικίνδυνη Αταλάντα με 2-0 και υποχώρησε στην 11η θέση της βαθμολογίας της Serie A. Η ομάδα από το Μπέργκαμο ανέβηκε 7η με 27 βαθμούς, 3 περισσότερους από τους ροσονέρι. Το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο παραπαίει από τότε που ανέλαβε τα ηνία του πάγκου ο Ιταλός τεχνικός. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, μόνο την Μπολόνια έχει κερδίσει η Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Κριστάντε ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 32′ έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Ντοναρούμα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ, όμως παρουσίασαν και πάλι προβλήματα στα τελειώματα των φάσεων. Να σημειώσουμε πως ο διαιτητής ακύρωσε γκολ των γηπεδούχων στο 13′ με τη βοήθεια του VR.

 

Τα λεπτά κυλούσαν και οι ροσονέρι δεν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την άμυνα των αντιπάλων τους. Ώσπου, στο 71′ της αναμέτρησης, ο Ίλισιτς τελείωσε υποδειγματικά μια ωραία αντεπίθεση της Αταλάντα από αριστερά. Ο μεσοεπιθετικός της φιλοξενούμενης ομάδας σφράγισε έτσι, το μεγάλο διπλό της μέσα στο Μιλάνο. Να σημειώσουμε πως η Αταλάντα είχε να κερδίσει εκτός έδρας τη Μίλαν 3 χρόνια.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ