Μίλαν : Σκληρά μέτρα από Γκατούζο

Μίλαν : Σκληρά μέτρα από Γκατούζο

Η βαριά εκτός έδρας ήττα που γνώρισε η Μίλαν από τη Βερόνα, έφερε ακραία μέτρα από τον τεχνικό της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο.

Η κατρακύλα της Μίλαν δεν έχει προηγούμενο. Οι Ροσονέρι μπορεί ν΄άλλαξαν πρόσφατα προπονητή, όμως, η εικόνα της ομάδας δεν έχει βελτιωθεί, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 3-0 στο εκτός έδρας ματς από την Ελλάς Βερόνα.

Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι ο τεχνικός των Μιλανέζων, Τζενάρο Γκατούζο, μετά από κουβέντα που είχε με τους διοικούντες την ομάδα, αποφάσισε να κλείσει όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου σε ξενοδοχείο.

Με αυτό τον τρόπο ο «Ρίνο» προσπαθεί να «ξυπνήσει» τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι μπορεί στη θεωρία να είναι ποιοτικοί, όμως, στο γήπεδο -για την ώρα- έχουν δείξει μόνο το κακό τους πρόσωπο. Κάτι που έχει φέρει τη Μίλαν σε πολύ κακή βαθμολογική θέση και αν συνεχιστεί αυτό δεν αποκλείεται οι Μιλανέζοι να χάσουν και φέτος το «τραίνο» της Ευρώπης.

Μάλιστα, τα επόμενα δύο ματς -λίγο πριν τα Χριστούγεννα- είναι καθοριστικής σημασίας για τους Ροσονέρι, αφού στις 23/12 αγωνίζονται εντός έδρας με την ανεβασμένη Αταλάντα και τέσσερις μέρες αργότερα (27/12) παίζουν με την Ίντερ για το Κύπελλο Ιταλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ