Αταλάντα – Λάτσιο 3-3

Αταλάντα – Λάτσιο 3-3

Ακόμα σκοράρουν Αταλάντα και Λάτσιο! Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Μπέργκαμο με τις ομάδες να πανηγυρίζουν από τρεις φορές και να έρχονται ισόπαλες με σκορ 3-3.

Ένα από τα καλύτερα ματς στην Serie A ήταν αυτό ανάμεσα σε Αταλάντα και Λάτσιο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής με τις δύο ομάδες να μένουν στο 3-3!

Η αρχή ήταν πολύ καλή για τον σύλλογο του Μπέργκαμο, αφού πριν το 25′ ήταν μπροστά με δύο γκολ. Το 1-0 έγινε από τον Καλντάρα στο 19′ με τον Ίλισιτς στο 22′ να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων που έδειχναν πως θα είχαν εύκολο έργο κόντρα στους Ρωμαίους.

Ωστόσο, η αντεπίθεση της Λάτσιο δεν άργησε να έρθει. Αρχικά ο Σάβιτς μείωσε στο 27′, όμως, δεν έμελλε να μείνει μόνο στο ένα. Στο 35′ ο ίδιος παίκτης έφερε το ματς στα ίσα μιας και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Παρόλο και παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία της Αταλάντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και άλλα γκολ. Ο Ίλισιτς ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι στο 50′, βάζοντας την ομάδα του και πάλι σε θέση οδηγού. Όμως, η Λάτσιο δεν τα παράτησε. Είχε ακόμη έναν άσο στο μανίκι και τον έβγαλε ο Αλμπέρτο στο 79′, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ