Βερόνα – Μίλαν 3-0

Βερόνα – Μίλαν 3-0

Μια Μίλαν, σκέτο δράμα! Οι Ροσονέρι έκαναν 30 τελικές στην έδρα την Βερόνα, δίχτυα όμως δεν βρήκαν και έφυγαν με μια ξεγυρισμένη... τριάρα στο κεφάλι, μένοντας πίσω στην κούρσα για τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τρία και να καίνε! Εκμεταλλευόμενη την αστοχία της Μίλαν (30 σουτ, 8 στην εστία) και τη δική της αποτελεσματικότητα, η Βερόνα διέλυσε 3-0 την Μίλαν, πήρε εκδίκηση για την προ τεσσάρων ημερών ήττα της στο Κύπελλο με το ίδιο σκορ και βύθισε ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια την ομάδα του Γκατούζο, που έμεινε πίσω στην κούρσα για τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

To σκορ άνοιξε στο 24′ με δυνατή κεφαλιά ο προωθημένος Αντόνιο Καράτσιολο, με τον -δανεικό από την Γιουβέντους, όπως ήταν και ο τερματοφύλακας της Μπενεβέντο- Μόισε Κιν να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 55′ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπεσά στο 77′, με τον Σούσο να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις για μαρκάρισμα πάνω στον Βέρντε.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της Μίλαν στη θητεία του Τζενάρο Γκατούζο (μετά από αυτή από την Ριέκα, έχει ακόμα δύο νίκες και μια ισοπαλία), με τους Ροσονέρι να μένουν στους 24 βαθμούς και την έβδομη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την έκτη Σαμπντόρια που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.

Αντίθετα η ομάδα του Φάμπιο Πέκια πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, έφθασε τους 13 πόντους (3 νίκες, 4 ισοπαλίες, 10 ήττες) και ξεκόλλησε -έστω και προσωρινά- από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

https://twitter.com/HellasVeronaFC/status/942347110946693120

https://twitter.com/acmilan/status/942345877313728513

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ