Ρόμα – Κάλιαρι 1-0 (vid)

Ρόμα – Κάλιαρι 1-0 (vid)

Με γκολ του Φεντερίκο Φάτσιο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ρόμα έκαμψε την αντίσταση της Κάλιαρι (1-0) και απέφυγε την δεύτερη συνεχόμενη γκέλα.

Η Ρόμα ήθελε πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Κάλιαρι για να μείνει κόντα στους πρωτοπόρους, όμως μέχρι σχεδόν το τέλος οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν σταθερά, έχοντας δεί και τον τερματοφύλακα τους, Κράνιο, να αποκρούει το κάκιστο πέναλτι του Περότι.

Στο 94’, όμως ο Φεντερίκο Φάτσιο λύτρωσε τους Ρωμαίους και έδωσε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στη μάχη της κορυφής στην Ιταλία.

Από την αρχή του αγώνα οι Τζιαλορόσι είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς να μπορούν όμως να διασπάσουν την πολυπληθή άμυνα της Κάλιαρι. Η μόνη αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους έγινε στο 35’ με τον Κράνιο να εξουδετερώνει το σουτ του Ναϊνγκολάν.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε και μεγάλη διαφορά, αν και η Ρόμα θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 52’, με τον Κράνιο να αποκρούει το κάκιστο πέναλτι του Περότι.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς ρυθμό, με την Κάλιαρι να κρατάει σχετικά άνετα το 0-0 και να πιστεύει ότι θα φύγει από το Ολίμπικο με το βαθμό της ισοπαλίας, όμως λογάριαζε χωρίς τον Φάτσιο. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την τραγική έξοδο του εξαιρετικού μέχρι εκείνο το σημείο Κράνιο και έδωσε μια τεράστια νίκη στη Ρόμα (1-0).

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Πελεγκρίνι (72′ Ελ Σαράουι), Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν (80′ Στρούτμαν), Σικ (87′ Ούντερ), Τζέκο, Περότι.

Κάλιαρι (Ντιέγκο Λόπες): Κράνιο, Ρομάνια, Αντρεόλι, Πιζακάνε, Βαν Ντερ Βιλ, Ιονίτα, Τσιγκαρίνι, Μπαρέλα (72′ Ντεϊόλα), Παντοΐν, Ζοάο Πέδρο (60′ Φαρίας), Παβολέτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ