Ίντερ – Ουντινέζε 1-3 (vid)

Ίντερ – Ουντινέζε 1-3 (vid)

Στοπ στο αήττητο της Ίντερ έβαλε η Ουντινέζε, καθώς επικράτησε με 3-1 των Νερατζούρι στο Τζουζέπε Μεάτσα.

Αήττητο ήταν και πάει για την Ίντερ. Οι Νερατζούρι έπεσαν πάνω σε μία πολύ καλή Ουντινέζε και έναν τρομερό Μπιτσάρι και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα (3-1) στο φετινό πρωτάθλημα, μέσα στο Τζουζέπε Μεάτσα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν γρήγορα το προβάδισμα με γκολ του Λαζάνια στο 14’. Όμως η απάντηση της Ίντερ ήταν άμεση με τον Ικάρντι να σκοράρει για ένα ακόμα παιχνίδι και να ισοφαρίζει στο 15’. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν το προβάδισμα, όμως κάθε φορά έπεφταν πάνω στον 40χρονο Μπιτσάρι, ο οποίος πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση.
Αφού οι νερατζούρι δεν κατάφεραν να προηγηθούν, το έκαναν οι φιλοξενούμενοι. Ο Ντε Πολ στο 61’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1 και ο Μπάρακ στο 77’ υπέγραψε την πρώτη φετινή ήττα της Ίντερ στο πρωτάθλημα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Μιλανέζοι παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, όμως έχουν ένα παιχνίδι παραπάνω από τη Νάπολι (39 βαθμοί) και Γιουβέντους (38 βαθμοί) που ακολουθούν. Από την άλλη, η Ουντινέζε πραγματοποίησε την τρίτη σερί νίκη της και ανέβηκε στην 11η θέση του πίνακα με 21 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ