Κιέβο – Ρόμα 0-0

Κιέβο – Ρόμα 0-0

Η Ρόμα έπεσε πάνω σε ένα φοβερό Στέφανο Σορεντίνο και στραβοπάτησε μέσα στην έδρα της Κιέβο (0-0).

Ο Στέφανο Σορεντίνο ήταν ο βασικός υπαίτιος του 0-0 της Κιέβο με την Ρόμα. Ο 39χρόνος πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση, κρατώντας τον Έντιν Τζέκο και την παρέα του στο «0» και στέρησε την ευκαιρία από τους Ρωμαίους να μειώσουν την διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ στους 3 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 12’, με το σουτ του Ινγκλέσε να σταματάει στο δοκάρι. Από εκείνο το σημείο και μετά στο γήπεδο υπήρχε μόνο η Ρόμα. Η ομάδα του Λουτσίανο Σπαλέτι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη όμως ο Σορεντίνο ήταν πάντα εκεί. Στο 24’ πραγματοποίησε τρομερή διπλή επέμβαση στην προσπάθεια του Σικ και του Γκέρσον. Στο 60’ σταμάτησε τον Γκοναλόν και στο 82’ απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Σικ.

Κιέβο (Ρολάντο Μαράν): Σορεντίνο, Γιαροστσίνσκι, Γκαμπερίνι, Τόμοβιτς, Κατσιατόρε, Μπαστιέν, Ραντοβάνοβιτς, Ντεπάολι (73’ Νταϊνέλι), Μπίρσα, Μεγκιορίνι (77’ Στεπίνσκι), Ινγκλέσε.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Άλισον, Πέρες, Φάτσιο, Ζεσούς, Κολάροφ, Ναϊγκολάν, Γκοναλόν, Στρούτμαν (80’ Ούντερ), Γκέρσον (64’ Τζέκο), Σικ, Ελ Σαράουι (72’ Περότι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ