Γιουβέντους – Ίντερ 0-0

Γιουβέντους – Ίντερ 0-0

Η Ίντερ πήγε στην έδρα της Γιουβέντους, έπαιξε κυνικά και πήρε αυτό που ήθελε. Την ισοπαλία που την κρατά πρώτη στη Serie A και την αντίπαλό της στην 3η θέση.

Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη στο ματς, πίεσε αλλά είχε για μοιραίο παίκτη τον Μάριο Μάντζουκιτς που έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στην Μεγάλη Κυρία. Η Ίντερ σε ένα τεστ χαρακτήρα έδειξε αντοχή, αμύνθηκε αποτελεσματικά και κατάφερε με το 0-0 να παραμείνει μόνη πρώτη στην βαθμολογία, περιμένοντας τη Νάπολι που αγωνίζεται αύριο.

Χαρακτηριστικό της προσέγγισης της Ίντερ του Λουτσιάνο Σπαλέτι (που έχει κάκιστη παράδοση με τις ομάδες του κόντρα στους μπιανκονέρι) είναι πως οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν σουτ προς την εστία του Σέζνι στο πρώτο ημίχρονο. Ο σκοπός όμως αγιάζει τα μέσα. Η Ίντερ παρέμεινε μόνη αήττητη στο ιταλικό πρωτάθλημα και προς το παρόν δείχνει αντοχές στον υψηλό πρωταθλητισμό.

Αντοχές απαραίτητες αφού όπως φαίνεται το φετινό Scuddeto θα είναι κούρσα για τρεις, με τον τρίτο της παρέας (Νάπολι) να αγωνίζεται αύριο και με τυχόν νίκη της να περνά αυτή στην κορυφή.

Γιουβέντους: Σέζνι – Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Κιελίνι – Ασαμόα, Κεντίρα (75′ Ντιμπάλα), Πιάνιτς (85′ Μπετανκούρ), Ματουιντί, Κουαδράδο – Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς

Ίντερ: Χαντάνοβιτς – Ντι’ Αμπρόσιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Σαντόν (63′ Ντάλμπερτ) – Βεσίνο, Μπόρχα Βαλέρο, Καντρέβα (69′ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς – Πέρισιτς, Ικάρντι (86′ Έντερ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ