Παραλίγο να πατήσει δημοσιογράφο ο Λουτσιάνο Σπαλέτι (vid)

Παραλίγο να πατήσει δημοσιογράφο ο Λουτσιάνο Σπαλέτι (vid)

Η Ίντερ φιλοξενείται το Σαββατόβραδο (9/12, 21:45) στην έδρα της Γιουβέντους και με νίκη θα αποσπαστεί πέντε βαθμούς από τους πρωταθλητές. Το παιχνίδι του Τορίνο είναι το κρισιμότερο μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα για τους Νερατζούρι, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι όμως δεν δείχνει να χάνει το χιούμορ του. Κατά την έξοδό του από το προπονητικό κέντρο […]

Η Ίντερ φιλοξενείται το Σαββατόβραδο (9/12, 21:45) στην έδρα της Γιουβέντους και με νίκη θα αποσπαστεί πέντε βαθμούς από τους πρωταθλητές.

Το παιχνίδι του Τορίνο είναι το κρισιμότερο μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα για τους Νερατζούρι, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι όμως δεν δείχνει να χάνει το χιούμορ του.

Κατά την έξοδό του από το προπονητικό κέντρο το βράδυ της Παρασκευής (8/12), ο προπονητής της Ίντερ κινήθηκε με το αυτοκίνητό του προς το μέρος δημοσιογράφου του Sky Sports Italia, που κάλυπτε την προπόνηση της ομάδας.

Ο δημοσιογράφος έκανε νόημα με το χέρι του για να σταματήσει, ο Σπαλέτι δεν το έκανε και αν ο πρώτος δεν παραμέριζε, ο 58χρονος προπονητής θα τον έπαιρνε… παραμάζωμα με το μπλε Volvo του.

Ο Σπαλέτι αποχώρησε χαμογελαστός, ο δημοσιογράφος όμως έμοιαζε λίγο αμήχανος, με το συμβάν να καταγράφεται από τον καμεραμάν του γνωστού τηλεοπτικού δικτύου.

Ma quanto è carico ultimamente Lucianone Spalletti? – credits: @skysport

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Calciatori Ignoranti (@calciatoriignoranti) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ