Αουσέλιο : «Θα μείνει στην Ίντερ ο Ικάρντι»

Αουσέλιο : «Θα μείνει στην Ίντερ ο Ικάρντι»

Ο μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, Πιέρο Αουσέλιο, μιλησε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ, αλλά τόνισε πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ όμως σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, Πιέρο Αουσέλιο, δεν υπάρχει πρόταση, ούτε καν επικοινωνία.

Ο γνωστός ατζέντης έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του πελάτη του από την Ίντερ, τονίζοντας πως ο παίκτης είναι χαρούμενος στο Μιλάνο.

«Δεν υπάρχει αμφισβήτηση θα μείνει στην Ίντερ, έχει συμβόλαιο άδω και είναι ξεκάθαρο. Είναι ο αρχηγός μας και θέλει να κερδίζει με την φανέλα μας. Η Ρεάλ δεν μας έχει τηλεφωνήσει, αλλά δεν χρειάζεται να πείσουμε το Μάουρο γιατί δεν θα εγκαταλείψει ένα πρόγραμμα σαν το δικό μας», δήλωσε ο Αουσέλιο.

Για την κατάσταση της Ίντερ είπε: «Είναι καλό να είσαι στην κορυφή, αλλά προτιμώ να είμαι ρεαλιστής. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, υπάρχει μεγάλος δρόμος ακόμα. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλά η Ίντερ θέλει να παραμείνει εκεί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ