Μανωλάς : Ανανέωσε με τη Ρόμα μέχρι το 2022

Μανωλάς : Ανανέωσε με τη Ρόμα μέχρι το 2022

O Kώστας Μανωλάς ανανέωσε κι επίσημα τη συνεργασία του με τη Ρόμα μέχρι το 2022, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.

Η Ρόμα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μανωλά μέχρι το 2022. Ο Έλληνας αμυντικός είχε συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα για αναπροσαρμογή συμβολαίου και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση, η οποία ήρθε σήμερα με τον Κώστα Μανωλά να υπογράφει με τους Ρωμαίους για άλλα πέντε χρόνια.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός επέκτεινε κατά τρία χρόνια το συμβόλαιό του και πλέον ανήκει στους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές των τζιαλορόσι.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι απολαβές του θα είναι περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ενώ συνολικά ο Μανωλάς θα πάρει 17,5 εκατομμύρια για πέντε χρόνια. Μαζί με τους φόρους το συμβόλαιο του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού θα στοιχίσει στην ιταλική ομάδα πάνω από 34 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως αν κάποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Μανωλά θα πρέπει να καταβάλλει στους τζιαλορόσι περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ που είναι και η ρήτρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρόμα:

«Η Ρόμα είναι χαρούμενη να ανακοινώσει ότι ο Κώστας Μανωλάς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2022. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, γεννηθείς το 1991 , αποκτήθηκε από τους τζιαλορόσι το καλοκαίρι του 2014 και με τη φανέλα της Ρόμα έχει αγωνιστεί 144 φορές και έχει πετύχει 4 γκολ».

Οι δηλώσεις του Μανωλά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με την Ρόμα. Ήθελα να μείνω, με ήθελε και η Ρόμα και έτσι φθάσαμε σε συμφωνία. Είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα. Θέλω να κερδίσω κάποιον τίτλο με την ομάδα».

O τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, mε την ανανέωση του συμβολαίου του Μανωλά έγινε πραγματικότητα η επιθυμία της ομάδας και του παίκτη: να συνεχίσουμε μαζί για να αναζητήσουμε μεγάλων σημαντικών επιτυχιών της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ