Μανωλάς : Αφιέρωμα της Daily Star στον Έλληνα στόπερ

Μανωλάς : Αφιέρωμα της Daily Star στον Έλληνα στόπερ

Η αγγλική εφημερίδα χαρακτήρισε τον Κώστα Μανωλά ως έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών του ιταλικού πρωταθλήματος

Ο Κώστας Μανωλάς παραμένει στη μεταγραφική λίστα πολλών αγγλικών ομάδων και το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει (ξανά) στα ρεπορτάζ του Τύπου στο μεγάλο νησί. Χρήζει μάλιστα ιδιαίτερης μνείας ότι η αγγλική εφημερίδα Daily Star έκανε αφιέρωμα στον διεθνή Έλληνα αμυντικό, με αφορμή τα όσα γράφτηκαν περί υπογραφής νέου συμβολαίου με τη Ρόμα και νέας ρήτρας, ύψους 37 εκ. ευρώ.

Η αγγλική εφημερίδα κάνει αναφορά στο ενδιαφέρον που είχαν δείξει τα δύο τελευταία χρόνια, Άρσεναλ, Τσέλσι και Λίβερπουλ, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά.

«Ο Μανωλάς θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για το κέντρο άμυνας της Λίβερπουλ, ειδικά απ’ τη στιγμή που ο Κλοπ ψάχνει στόπερ. Βέβαια οι κόκκινοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα έχουν μεγάλο ανταγωνισμό.

Το ίδιο ισχύει και για την Τσέλσι που επίσης χρειάζεται ενίσχυση ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, ενώ και η Άρσεναλ έχει παρακολουθήσει μ’ ενδιαφέρον τον αμυντικό της Ρόμα. Ο Μανωλάς είναι ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στο ιταλικό πρωτάθλημα και η νέα ρήτρα στο συμβόλαιο του είναι 37 εκ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό βέβαια μπορούν εύκολα να το δώσουν και οι τρεις ομάδες αλλά και η Γιουβέντους. Το σίγουρο είναι πως ο Μανωλάς έχει ταχύτητα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό προσόν για έναν αμυντικό που θέλει να παίξει στην πρέμιερ λιγκ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ