Ουντινέζε – Νάπολι 0-1

Ουντινέζε – Νάπολι 0-1

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τη Νάπολι απέναντι στην Ουντινέζε με σκορ 1-0. Την ίδια στιγμή Μίλαν και Ρόμα κόλλησαν στο 0-0 και το 1-1 κόντρα σε Τορίνο και Τζένοα, αντίστοιχα.

Από νίκη σε νίκη πάει η Νάπολι φέτος στην Serie A. Οι Παρτενοπέι επιβλήθηκαν εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Ουντινέζε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, συνεχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους.

Έτσι, έφτασαν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας με 38 βαθμούς, έχοντας σε απόσταση ασφαλείας όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Χρυσός σκόρερ για το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν ο Ζορζίνιο στο 33′.

Σε αντίθετη τροχιά κινούνται, όμως, δύο άλλα μεγάλα ονόματα της Serie A. Μίλαν και Ρόμα. Ροσονέρι και Τζιαλορόσι δεν έχουν την ίδια επιτυχία, όπως η Νάπολι. Η ομάδα του Μιλάνου σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς έμεινε χωρίς τη νίκη, αφού κόλλησε στο 0-0 με την Τορίνο στο Σαν Σίρο.

Ισοπαλία και τους πρωτευουσιάνους. Η Ρόμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τζένοα πήρε το προβάδισμα στο 59′ με τον Ελ Σαραουΐ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα μ΄εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπαντούλα στο 70′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Ρόμα – Τζένοα 1-1 (59′ Ελ Σαραουΐ/ 70′ Λαμπαντούλα, πεν)

Μίλαν- Τορίνο 0-0

Ουντινέζε – Νάπολι 0-1 (33′ Ζορζίνιο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ