Ρόμα – Λάτσιο 2 – 1

Ρόμα – Λάτσιο 2 – 1

Η Ρόμα πήρε το Derby della Capitale επικρατώντας με 2-1 κόντρα στην Λάτσιο, Περότι και Ναϊνγκολάν τα γκολ των γηπεδούχων, έκανε πέναλτι ο Μανωλάς και μείωσε ο Ιμόμπιλε

Το αφεντικό της πόλης είναι η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» πήραν το Derby della Capitale επικρατώντας με 2-1 της Λάτσιο, σε ένα συγκλονιστικό δεύτερο μέρος. Σκόρερς για τους γηπεδούχος ο Περότι και ο Ναϊνγκολάν, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε με πέναλτι ο Ιμόμπιλε, με τον Μανωλά να υποπίπτει στην εσχάτη των ποινών.

Το πρώτο ημίχρονο δεν δικαίωσε το όνομα και τη φήμη που έχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως στο δεύτερο μέρος είδαμε ένα χορταστικό παιχνίδι, με γκολ, ένταση και θέαμα.

Καλές στιγμές στο πρώτο μέρος για τη Ρόμα ήταν η κεφαλιά του Τζέκο στο 20′ και το γυριστό σουτ του στο 35′, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ με τον Ιμόμπιλε έξι λεπτά αργότερα.

Η επανάληψη είχε ότι έλειψε από το πρώτο μέρος, δηλαδή τα γκολ. Στο 48′ η Ρόμα κέρδισε πέναλτι, ο Κολάροφ έπεσε μέσα στη μεγάλη περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Μπάστος, ο Περότι το εκτέλεσε και έγραψε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ναϊνγκολάν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Βέλγος πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής και με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Λάτσιο δεν φαινόταν ότι μπορούσε να μπει στο παιχνίδι, ωστόσο ο Μανωλάς έκανε χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ιμόμπιλε μείωσε στο 72′ σε 2-1.

Η Λάτσιο προσπάθησε να απειλήσει και να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έτσι αφεντικό της πόλης αναδείχθηκε η Ρόμα.

Οι «τζιαλορόσι» έφτασαν στους 30 βαθμούς, ευρισκόμενοι στην 3η θέση της βαθμολογίας ενώ η Λάτσιο παραμένει 5η με 28 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=NxFOfbPjVpw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ