Γιουβέντους : Οριστικοποιείται του Ρονάλντο μέσα στην εβδομάδα

Γιουβέντους : Οριστικοποιείται του Ρονάλντο μέσα στην εβδομάδα

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία η μεταγραφή του Ρονάλντο στη Γιουβέντους, αναμένεται να τελειώσει τη προσεχή Τρίτη.

Όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους θα  ολοκληρωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα Ιταλικά ρεπορτάζ την ερχόμενη Τρίτη είναι πιθανό να ανακοινωθεί η μετακίνηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ στους «μπιανκονέρι». Αυτό που στην αρχή έμοιαζε απίθανο πλέον παίρνει σάρκα και οστά.

Ωστόσο από προχτές βγαίνουν φήμες ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ανεβάζει τις απαιτήσεις της από τα 100 εκατ. ευρώ στα 150 εκατ. και ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει «σφήνα» στη Γιούβε για την απόκτηση του 33χρονου επιθετικού της Ρεάλ.

Παρόλα αυτά οι Ιταλοί επιμένουν ότι η μεταγραφή Ρονάλντο στους πρωταθλητές Ιταλίας θα ολοκληρωθεί. Οι φήμες για ενδιαφέρον ομάδων, κυρίως από την Πρεμιέρ Λιγκ, για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και τον Πάολο Ντιμπάλα, ενισχύουν ακόμη περισσότερο τα ρεπορτάζ για Ρονάλντο.

Η Τσέλσι θέλει να κάνει δικό της τον Ιγκουαΐν και φέρεται να έχει ήδη καταθέσει πρόταση στη Γιουβέντους. Από την άλλη η φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Λίβερπουλ, φέρεται να εξετάζει τον Πάολο Ντιμπάλα για να καλύψει το κενό που άφησε ο Κουτίνιο με τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ