Ολυμπιακός : Σενάρια για Τσιμίκα και Ουντινέζε

Ολυμπιακός : Σενάρια για Τσιμίκα και Ουντινέζε

Η Ουντινέζε έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, Κώστα Τσιμίκα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακός στη Βίλεμ και το ολλανδικό πρωτάθλημα και πραγματοποίησε μια εκπληκτική χρονιά όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας.

Πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής και γενικότερα βελτιώθηκε πολύ με αποτέλεσμα να επιστρέψει στον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι και να προορίζεται μάλιστα (μαζί με τον Κούτρη) για το αριστερό άκρο της άμυνας των ερυθρόλευκων.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ μπορεί να βρίσκεται στην προετοιμασία των Πειραιωτών, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, το γεγονός πως προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με σταθερά πολύ καλή απόδοση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Μία από τις ομάδες που έχει βάλει στο μάτι τον Έλληνα αμυντικό είναι η Ουντινέζε, η οποία ψάχνει παίκτη για το αριστερό άκρο και ο Τσιμίκας βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της.

Βέβαια το δημοσίευμα αναφέρει πως ναι μεν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά της ιταλικής ομάδας για την απόκτηση του Τσιμίκα, όμως δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, καθώς ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ υπολογίζεται κανονικότατα από τον Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα διεκδικεί με αξιώσεις θέση βασικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ