«Πόρτα» Μανωλά σε Μαρσέιγ

«Πόρτα» Μανωλά σε Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ μπορεί να κάλυψε τη ρήτρα απόκτησης του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα, δεν κατάφερε να πείσει όμως το Έλληνα αμυντικό παρά τον πακτωλό εκατομμυρίων που άπλωσε στα πόδια του.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα αμυντικών στην Ευρώπη. Όχι άδικα αν αναλογιστεί κανείς τις εμφανίσεις που έκανε τη σεζόν που τελείωσε τόσο στη Serie A, όσο και στο Champions League.

Ο Ναξιώτης αμυντικός έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων που αναμένεται να κάνουν την κίνησή τους. Μια από αυτές είναι και η Μαρσέιγ του Ρούντι Γκαρσιά. Ο Γάλλος τεχνικός ξέρει καλά τον Μανωλά από τη συνύπαρξή τους στη Ρόμα τη διετία 2014-2016 και κινήθηκε για την απόκτησή του σύμφωνα με το ιταλικό stadiosport.it.

Οι φιναλίστ του φετινού Europa League, κάλυψαν τη ρήτρα του Μανωλά (36 εκατ. ευρώ) αλλά δεν κατάφεραν να πείσουν τον ίδιο να γίνει κάτοικος Μασσαλίας, με τη μεταγραφή να ναυαγεί τελικά. Ο πρώην ερυθρόλευκος αμυντικός, δεν πείστηκε από το αγωνιστικό πλάνο των 3ων φέτος στη Ligue 1 Μαρσεγέζων και ούτε καν το ιλιγγιώδες ποσό των 7,5 εκατ. που θα λάμβανε ως ετήσιες απολαβές δεν στάθηκε ικανό να τον μεταπείσει, αφού φαίνεται πως έχει πολύ μεγαλύτερες βλέψεις στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ