Μαρκάνο: «Με τον Μανωλά κερδίσαμε μαζί ένα πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό»

Μαρκάνο: «Με τον Μανωλά κερδίσαμε μαζί ένα πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό»

Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε για τη μεταγραφή του στη Ρόμα, αλλά και για τον Μανωλά, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει και στους Πειραιώτες τη σεζόν 2013-2014.

Στην Ιταλία με τα χρώματα της Ρόμα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος την Πέμπτη ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιταλική ομάδα. Ο Ισπανός αμυντικός ξανασμίγει με τον Κώστα Μανωλά, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό.

«Γνωρίζω προσωπικά τον Μανωλά, με τον οποίο παίξαμε μαζί στον Ολυμπιακό και κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιβηρας άσος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ», ανέφερε αρχικά.

Για τους λόγους που επέλεξε τη Ρόμα, παρότι είχε και άλλες προτάσεις: «Επέλεξα τη Ρόμα γιατί είναι ένας σπουδαίος σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά και έχει ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ. Η φιλοσοφία της ταιριάζει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά μου».

Για το γεγονός ότι ξανασμίγει με τον Μανωλά, με τον οποίο υπήρξα συμπαίκτες και στον Ολυμπιακό: «Ξέρω όλους τους παίκτες της Ρόμα. Γνωρίζω προσωπικά τον Μανωλά, με τον οποίο παίξαμε μαζί στον Ολυμπιακό και κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα».

Για τους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν: «Σε συλλογικό επίπεδο, θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Σε ατομικό επίπεδο, θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στο κόσμο της Ρόμα: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Θα δώσουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει πολύ ψηλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ