Κεραυνοί Κασάνο για Στραματσόνι: «Είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω συναντήσει»

Κεραυνοί Κασάνο για Στραματσόνι: «Είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω συναντήσει»

Ο Αντόνιο Κασάνο μίλησε σε ιταλικό Μέσο και μεταξύ άλλων τα… έχωσε στον Αντρέα Στραματσόνι για τον οποίο όπως θα διαπιστώσετε δεν έχει και την καλύτερη άποψη.

Ο Ιταλός πάλαι ποτέ παιδί θαύμα του ιταλικού ποδοσφαίρου, Αντόνιο Κασάνο, υπήρξε στα νιάτα του σπουδαίος ποδοσφαιριστής που ποτέ όμως δεν έφτασε το «ταβάνι» του, λόγω κυρίως του εξαιρετικά ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του.

Σε μια συνέντευξή του στο Sky Sports Italia, ο 35χρονος πλέον Κασάνο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Αντρέα Στραματσόνι, πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, με τον οποίον είχαν συνυπάρξει τη χρονιά 2012 -2013 στην Ίντερ, όχι μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο…

«Έχω συναναστραφεί πολλούς κακούς ανθρώπους στη ζωή μου, αλλά ο χειρότερος όλων είναι ο Αντρέα Στραματσόνι. Δεν είναι καθόλου ειλικρινής και δίκαιος άνθρωπος. Είναι από αυτούς που άλλα λένε μπροστά σου και άλλα πίσω από την πλάτη σου.

Σπάνια αφήνω μια διαμάχη να εξελιχθεί σε καβγά με σωματική βία, αλλά με αυτόν τον άνθρωπο πιστεύω ότι σωστά έφτασα σε αυτό το σημείο. Είναι ένα άτομο που δεν συμπαθώ καθόλου, συνεχίζω να τον αντιπαθώ και θα τον αντιπαθώ για πάντα. Αν κάποιος έχει γεννηθεί “τετράγωνος”, δεν μπορεί να γίνει “κυκλικός”, το έχω αποδεχθεί πλήρως αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ