Γιουβέντους : Θέλει Αγγλία ο Μάντζουκιτς

Γιουβέντους : Θέλει Αγγλία ο Μάντζουκιτς

Την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται να εκφράσει ο Μάριο Μάντζουκιτς στη διοίκηση της Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Πρέμιερ Λιγκ φαίνεται πως έχει αποφασίσει ο Μάντζουκιτς, όπως υποστηρίζουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Μάλιστα, τη δεδομένη στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαντάζει ως ο επικρατέστερος επόμενος προορισμός του 32χρονου επιθετικού, καθώς ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ζοσέ Μουρίνιο, επιθυμεί την απόκτησή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος μιας τέτοιας μεταγραφής θα προσεγγίζει ένα ποσό της τάξεως των 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Βέβαια, οι Ιταλοί επισημαίνουν ότι ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, θέλει να κρατήσει τον παίκτη στο Τορίνο και τη νέα σεζόν, αφού προτίθεται να του δώσει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της Γιουβέντους, Τζουζέπε Μαρότα, υποστήριξε ότι ο Μάντζουκιτς δεν έχει ζητήσει να φύγει.

«Αρχή μας στη Γιουβέντους είναι να ακούμε έναν παίκτη όταν θέλει να φύγει και να προσπαθούμε να τον ικανοποιήσουμε στο βαθμό που κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται κανένα ζήτημα, οπότε μπορώ να πω ότι ο Μάριο Μάντζουκιτς θα είναι στη Γιουβέντους και την επόμενη χρονιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ