Ο Αλέγκρι συναίνεσε στην πώληση του Ιγκουαΐν

Ο Αλέγκρι συναίνεσε στην πώληση του Ιγκουαΐν

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φέρεται να συζήτησε με τη διοίκηση της Γιουβέντους και να συναίνεσε στην πώληση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, υπό δύο όρους.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει θέσει τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν ως νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της Τσέλσι, εφόσον αναλάβει τελικά την τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων. Ταυτόχρονα, η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον Άλβαρο Μοράτα, παράμετρος που ενδέχεται να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με την ιταλική «Tuttosport», πάνω (και) σε αυτό το θέμα συζήτησαν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ο γενικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Μπέπε Μαρότα, με τον Ιταλό προπονητή να συναινεί σε πιθανή πώληση του Αργεντινού επιθετικού.

Πέρα από την αυτονόητη αντικατάσταση του 30χρονου φορ, είτε με τον Μοράτα είτε με τον Αντονί Μαρσιάλ που είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι, ο όρος που θέτει ο Αλέγκρι είναι να έρθει ένας επιπλέον κεντρικός μέσος, ο οποίος θα μπορέσει να προσφέρει ποιότητα στο δημιουργικό κομμάτι. Φυσικά, από τον εν λόγω όρο εξαιρείται ο Εμρέ Τσαν, ο οποίος θα αποτελέσει δεδομένα την πρώτη μεταγραφή της ιταλικής ομάδας.

Ο Ιγκουαΐν αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2016, έναντι 90.000.000 ευρώ από τη Νάπολι. Τη φετινή σεζόν κατέγραψε συνολικά 50 εμφανίσεις και 23 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ