Μένει στην Ιντερ ο Λουτσιάνο Σπαλέτι

Μένει στην Ιντερ ο Λουτσιάνο Σπαλέτι

Ο Ιταλός προπονητής σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα συμφώνησε με τη διοίκηση της Ιντερ για νέο τριετές συμβόλαιο.

Στην τεχνική ηγεσία της Ιντερ θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Ιταλός προπονητής κατάφερε να βγάλει στο Champions League τους Νερατζούρι και η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο.

Την περασμένη Κυριακή η Ιντερ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στο Ολίμπικο επί της Λάτσιο (2-3), με την οποία κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα και μαζί το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου θεωρεί ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μπορεί να επαναφέρει την ομάδα σε τροχιά τίτλων και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για νέο τριετές συμβόλαιο.

Η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ του Ιταλού τεχνικού και της Ιντερ θα ανακοινωθεί την Πέμπτη μέσω συνέντευξη Τύπου, με τους Νερατζούρι να βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση των Στεφάν ντε Φράι από τη Λάτσιο και του Κουάντουο Ασαμόα από τη Γιουβέντους. Οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν ελεύθεροι από τις ομάδες τους και ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο Μιλάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ