Νάπολι : Ζήτησε να φύγει ο Χάμσικ

Νάπολι : Ζήτησε να φύγει ο Χάμσικ

Ο κύκλος του Μάρεκ Χάμσικ στη Νάπολι δείχνει να κλείνει οριστικά, με τον Σλοβάκο άσο να ζητάει την αποχώρησή του από την ομάδα.

Αποχωρεί από τη Νάπολι ο Μάρεκ Χάμσικ αυτό το καλοκαίρι, μιας και το ζήτησε ο ίδιος από τη διοίκηση της ομάδας. Ο Σλοβάκος μέσος έγινε ρέκορντμαν τερμάτων τη φετινή σεζόν με τους παρτενοπέι ξεπερνώντας τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και βρίσκεται στην τρίτη θέση στη λίστα των συμμετοχών, πίσω από τον πρωτοπόρο Τζιουζέπε Μπρουσκολότι που έχει μόλις 10 περισσότερες.

Ο Χάμσικ μίλησε στην εφημερίδα της Σλοβακίας «Pravda» αποκαλύπτοντας ότι ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει. «Πέρασα όλο τον χρόνο εδώ, δίνοντας όλη την ενέργειά μου. Ίσως τώρα ήρθε η ώρα που οι δρόμοι μας χωρίσουν. Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 30χρονος χαφ.

Μάλιστα, ο πατέρας του παίκτη, έκανε λόγο για ενδιαφέρον ομάδων από την Κίνα. «Υπάρχουν τρεις σοβαρές προτάσεις από ισάριθμους συλλόγους, που του προσφέρουν ετήσιες απολαβές ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες. Το πρόβλημα είναι πως οι μεταγραφές στην Κίνα γίνονται τον χειμώνα. Και αυτήν την στιγμή το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον αριθμό των ξένων παικτών να είναι περιορισμένος. Αρα το πρώτο ζητούμενο, είναι πότε θα μπορούσε να φύγει για την Κίνα. Επιπλέον, ο Μάρεκ έχει συμβόλαιο με την Νάπολι μέχρι το 2021. Κατά συνέπεια, όλα βρίσκονται στα χέρια των μάνατζερς και του εργοδότη του. Μιλώντας με ποσοστά, εκτιμώ πως την δεδομένη χρονική στιγμή, οι πιθανότητες είναι 60%-40% υπέρ μίας ενδεχόμενης μεταγραφής στην Κίνα»., είπε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ