Λάτσιο – Ιντερ 2-3 (vids)

Λάτσιο – Ιντερ 2-3 (vids)

Οι Νερατζούρι με επική ανατροπή νίκησαν τη Λάτσιο (3-2) και κατέκτησαν την 4η θέση – Γκολ ο Μανωλάς και 3η θέση για την Ρόμα.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, στο οποίο η Λάτσιο προηγήθηκε με 1-0 και 2-1, η Ιντερ κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει την πολυπόθητη νίκη με 3-2 και μαζί την 4η προνομιούχα θέση που οδηγεί στους ομίλους του Champions League!

Οι Νερατζούρι άλωσαν το Ολίμπικο και άφησαν με την… όρεξη τους παίκτες και τους οπαδούς της Λάτσιο, που ονειρευόντουσαν την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν το έβαλε κάτω, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και στο τέλος πανηγύρισε μια υπερπολύτιμη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά και μόλις στο 9ο λεπτό προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Πέρισιτς, με τους φιλοξενούμενους στο 29’ να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Ντ’ Αμπρόζιο. Στο 41’ οι Λατσιάλι πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ, αυτή τη φορά με γκολ του Φελίπε Αντερσον. Και πάλι όμως η Ιντερ είχε την απάντηση. Ο Ικάρντι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 79’ έφερε το ματς στα ίσια (2-2) και στο 81’ ο Βετσίνο έφερε τα πάνω-κάτω, γράφοντας το 2-3. Ένα γκολ που έστειλε στον 7ο ουρανό τους οπαδούς της Ιντερ

Με αυτή τη νίκη το συγκρότημα του Σπαλέτι έφτασε τους 72 βαθμούς, όσους έχει και η Λάτσιο, αλλά οι Νερατζούρι υπερτερούν στην ισοβαθμία και παίρνουν το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι συνθέσεις:

Λάτσιο: Στρακόσα, Μάρουσιτς, Λουίζ Φελίπε, Ντε Φράι, Ράντου, Λούλιτς, Λούκας Λέιβα, Μούρτζα, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Φελίπε Άντερσον, Ιμόμπιλε.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ζοάο Κανσέλο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ντ’Αμπρόζιο, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ραφίνια, Καντρέβα, Πέρισιτς, Ικάρντι.

Δείτε τα γκολ:

Лацио – Интер. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Σασουόλο – Ρόμα 0-1

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής, η Ρόμα πέρασε από την έδρα της Σασούολο με 1-0 και σφράγισε την 3η θέση. Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Τζιαλορόσι ήταν ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος στο 45’ με σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον πορτιέρο των γηπεδούχων και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Με αυτό το τρίποντο η Ρόμα έφτασε τους 77 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Σασούολο: Πέγκολο, Ατζαπόνγκ, Λέμος, Ατσέρμπι, Πελούζο, Ροζέριο, Μανιανέλι, Μισιρόλι, Ντάνκαν, Μπεράρντι, Πολιτάνο.

Ρόμα: Σκορούπσκι, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Γκοναλόν, Πελεγκρίνι, Στρόουτμαν, Σικ, Περότι, Τζέκο.

Δείτε το γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ