Αποθέωση και συγκίνηση στο «αντίο» του Μπουφόν! (pics+vids)

Αποθέωση και συγκίνηση στο «αντίο» του Μπουφόν! (pics+vids)

Οι οπαδοί της Γιουβέντους αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους Τζίτζι Μπουφόν, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα - Υπόκλιση από τους Μπιανκονέρι στον Ιταλό κίπερ!

Την τελευταία του παράσταση με τα χρώματα της Γιουβέντους έδωσε το Σάββατο ο τεράστιος Τζίτζι Μπουφόν, ο οποίος αποχωρεί από τη Μεγάλη Κυρία μετά από 17 χρόνια παρουσίας στο ρόστερ των Μπιανκονέρι!

Πριν την έναρξη της τελευταίας αναμέτρησης της Γιουβέντους στη φετινή Σεριε Α με αντίπαλο τη Βερόνα, οι οπαδοί της Γιουβέντους αποθέωσαν τον σπουδαίο Ιταλό τερματοφύλακα, ο οποίος έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου.

Οι τιφόζι με ένα πολύ όμορφο κορεό αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους Μπουφόν και έδειξαν για μια ακόμα φορά την αγάπη τους προς το πρόσωπό του. Το τοτέμ της ιταλικής ομάδας στο 63’ έγινε αλλαγή, με τον Τζίτζι να κάνει το γύρο του γηπέδου και να αποχαιρετάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον κόσμο της Γιουβέντους.

Ο 40χρονος μάλιστα μόλις άκουσε το γήπεδο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς. Μια βαθιά υπόκλιση σε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ