Περίν για αντί-Μπουφόν στη Γιουβέντους

Περίν για αντί-Μπουφόν στη Γιουβέντους

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν κούνησε… μαντήλι στη Γιουβέντους στα 40 του χρόνια και όλα δείχνουν πως ο 25χρονος τερματοφύλακας της Τζένοα θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Τζίτζι Μπουφόν αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους ως πρωταθλητής πριν λίγες μέρες μετά την κατάκτηση ενός ακόμα Scudetto (7ο συνεχόμενο) με τους μπιανκονέρι. Ωστόσο δεν είναι ακόμα καθόλου σίγουρο αν ο θρυλικό τερματοφύλακας θα κρεμάσει τα γάντια του ή θα επιλέξει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ να ενδιαφέρονται.

Από την άλλη η Γιουβέντους είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Και φαίνεται πως οι Γιουβεντίνοι επιμένουν… ιταλικά για τον άνθρωπο που θα φορέσει το Νο. 1. Ο λόγος για τον Ματία Περίν, αρχηγό της Τζένοα και βασικότατος τη φετινή σεζόν, αφού έχει αγωνιστεί σε 37 ματς στη σεζόν. Παράλληλα έχει πλούσια εμπειρία από τις συνολικά 176 συμμετοχές του στην Serie A.

Ο Περίν έχει ήδη μια συμμετοχή στην Εθνική Ιταλίας και η αρχική αξία του εκτιμάται στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό διόλου απαγορευτικό για τη Μεγάλη Κυρία. Όπως άλλωστε δήλωσε και ο Ενρίκο Πρετσιόζι, πρόεδρος της Τζένοα σχετικά με το.. φλέρτ μεταξύ Περίν και Γιουβέντους:

«Η Γιουβέντους περίμενε να ακούσει τα τελευταία λόγια του Μπουφόν, μέχρι να κινηθεί για να αποκτήσει τον Περίν. Αναμένεται να έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις. Η επιθυμία του τερματοφύλακα μας είναι ξεκάθαρη. Θέλει να φύγει και ξέρει ακριβώς τον προορισμό. Ο Ματία έχει πάρει την απόφαση του, αλλά δεν θα υπάρξουν δημοπρασίες. Τα χρήματα που ζητάμε είναι δεδομένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ