Ο Μπουφόν αποχαιρέτησε την Γιουβέντους

Ο Μπουφόν αποχαιρέτησε την Γιουβέντους

Ο τεράστιος γκολκίπερ της Γιουβέντους ανακοίνωσε κι επίσημα σε συνέντευξη Τύπου, την αποχώρηση του από την ιταλική ομάδα. Άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Γιουβέντους, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Τορίνο, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Ο τεράστιος γκολκίπερ της Γιουβέντους αποφάσισε να βάλει τέλος σε μια ονειρική καριέρα με την ομάδα του Τορίνο αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να παίξει την επόμενη σεζόν σε άλλη ομάδα

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι το παρών στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι όσο και ο διεθνής στόπερ των μπιανκονέρι, Τζιόρτζιο Κιελίνι.

«Θα παίξω το Σάββατο και μόνο αυτό είναι σίγουρο. Μετά θα μιλήσω με τον Αντρέα ο οποίος με συμβουλεύει. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες ήταν ξεκάθαρο ότι θα σταματούσα, αλλά τώρα έχω προτάσεις και υπάρχουν νέες προκλήσεις εντός και εκτός γηπέδων. Θα έλεγα ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι γεμάτες με συναισθήματα και θα πάρω την τελική απόφασή μου. Για μένα αυτό που είχε πάντα τη μεγαλύτερη σημασία ήταν να μην καταστρέψω τη σχέση που έχτισα με τη Γιουβέντους», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Μπουφόν και στην συνέχεια πρόσθεσε.

«Θα μπορούσα να πάω πίσω στην Πάρμα, αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί. Θέλω να βρω νέες προκλήσεις, αυτό είναι το νόημα του ποδοσφαίρου, αυτό είναι το νόημα της ζωής. Αισθάνομαι εγάλη ικανοποίηση. Νιώθω ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Ο σύλλογος και η ομάδα είναι κοντά μου. Ίσως ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει, ίσως φοβάμαι λίγο, αλλά νομίζω ότι είναι λογικό αυτό όταν αποφασίζεις να κάνεις μια τόσο μεγάλη αλλαγή».

Ο Αντρέα Ανιέλι από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Μπουφόν για τα όσα έχει προσφέρει στην Γιουβέντους. «Ο Μπουφόν είναι φίλος μου και σαν φίλος μου έρχεται πολλές φορές στο σπίτι μου. Συζητάμε για την Γιουβέντους και ελπίζω να συνεχίσουμε να μιλάμε για την ομάδα. Του έχουμε κάνει πρόταση να συνεχίσει είτε εντός είτε εκτός γηπέδου. Θα σεβαστούμε την απόφαση του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ