O Jogo : «Η Μίλαν θέλει να πάρει τον Μπρούνο Βιάνα»

O Jogo : «Η Μίλαν θέλει να πάρει τον Μπρούνο Βιάνα»

Οι «ροσονέρι» δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας O Jogo. Η Μπράγκα έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του νεαρού Βραζιλιάνου κι έβαλε ρήτρα 25 εκατ. ευρώ.

Το όνομα του πρώην κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Μπρούνο Βιάνα βρίσκεται σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Μίλαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας O Jogo. Τις σχετικές πληροφορίες μάλιστα αναδημοσιεύουν πολλές ιταλικές ιστοσελίδες, προσθέτοντας πως ο τεχνικός των ροσονέρι, Τζενάρο Γκατούζο έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Μπράγκα.

Μάλιστα τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η υπόθεση δεν είναι εύκολη καθώς η Μπράγκα απέκτησε πριν από λίγο καιρό τα δικαιώματα του παίκτη από τον Ολυμπιακό, δίνοντας τρία εκατ. ευρώ στους ερυθρόλευκους. Η O Jogo προσθέτει πως με την υπογραφή νέου συμβολαίου η διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου έβαλε ρήτρα 25 εκατ. ευρώ γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθεια της Μίλαν  για την απόκτηση του παίκτη. «Είναι πάντως πολύ πιθανό η ιταλική ομάδα να κάνει άμεσα επίσημη πρόταση στην Μπράγκα για την απόκτηση του Μπρούνο Βιάνα», καταλήγουν τα ρεπορτάζ των ιταλικών ιστοσελίδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ