«Κόλλησε» η Λάτσιο, σε «τελικό» με την Ιντερ για το Champions League!

«Κόλλησε» η Λάτσιο, σε «τελικό» με την Ιντερ για το Champions League!

Η Λάτσιο δεν κατάφερε να νικήσει στο Κροτόνε (2-2), έτσι στην τελευταία αγωνιστική θα δώσει... τελικό με την Ίντερ για το ποιος θα συμμετάσχει στο Champions League. Ασίστ για σπουδαία εκτός έδρας νίκη μοίρασε στην Φλωρεντία ο Λυκογιάννης.

Μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Champions League από σήμερα (13/5), έχασε η Λάτσιο, που στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Κροτόνε.

Οι λατσιάλι προηγήθηκαν στο 17΄ με πέναλτι του Λούλιτσα που κέρδισε ο ίδιος. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκηνικό και με δύο γκολ των Νουάνκο και Τσκερίνι στο 61’ για να προηγηθούν με 2-1!

Τελικά οι φιλοξενούμενοι… έσωσαν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 84’ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ετσι αυτή τη στιγμή η Λάτσιο έφτασε μεν τους 72 βαθμούς (ούσα 4η), αλλά δεν κατάφερε να πάει στο +5 από την Ιντερ (5η), η οποία χθες (12/5) ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από τη Σαουόλο.

Την τελευταία αγωνιστικό η Λάτσιο υποδέχεται τους νερατζούρι και με δεδομένο ότι στο ματς του πρώτου γύρου είχαμε «λευκή» ισοπαλία (0-0), τότε καταλαβαίνει κανείς ότι με νίκη της Ιντερ στην Ρώμη, οι φιλοξενούμενοι είναι εκείνοι που θα «κλέψουν» το εισιτήριο για το Champions League.

Οσο για την Κροτόνε, έχει πλέον 35 βαθμούς όσο και η ΣΠΑΛ με την τελευταία να βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης όμως. Την τελευταία αγωνιστική η Κροτόνε πάντως παίζει εκτός έδρας με τη Νάπολι, η οποία έστω κι αν είναι αδιάφορη δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.


«Διπλό» σωτηρίας με ασίστ του Λυκογιάννη

Εξάλλου η Κάλιαρι πήρε βαθιά ανάσα στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Φιορεντίνα. Σκόρερ ο Λεονάρντ Παβολέτι, από ασίστ του Μπάμπη Λυκογιάννη (αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο) στο 37’!

Τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής:

Σάββατο 12/5
Μπενεβέντο – Τζένοα 1-0 (87′ Σεχ Ντιαμπατέ)
Ίντερ – Σασουόλο 1-2 (80′ Ραφίνια / 25′ Πολιτάνο, 72′ Μπεράρντι)

Κυριακή 13/5
Φιορεντίνα – Κάλιαρι 0-1 (37′ Παβολέτι)
Μπολόνια – Κιέβο 1-2 (12′ πέν. Βέρντι / 48′ Τζακερίνι, 60′ Ινγκέζε)
Κροτόνε – Λάτσιο 2-2 (29′ Κουάνκουο, 61′ Τσεκερίνι / 17′ πέν. Λούλιτς, 84′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς)
Τορίνο – ΣΠΑΛ 2-1 (68′ Μπελότι, 87′ Ντε Σιλβέστρι / 22′ Γκράσι)
Βερόνα – Ουντινέζε 0-1 (20′ Μπάρακ)
Αταλάντα – Μίλαν 1-1 (90+2′ – 60′ Κεσιέ)
Ρόμα – Γιουβέντους (21:45)
Σαμπντόρια – Νάπολι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ