Νάπολι – Τορίνο 2-2 (vids)

Νάπολι – Τορίνο 2-2 (vids)

Η Τορίνο κατάφερε να φύγει με βαθμό από τον Ιταλικό Νότο και να δώσει στη Γιουβέντους το πρωτάθλημα. Στο -6 πλέον η Νάπολι με δυο παιχνίδια να απομένουν.

Η Νάπολι δεν κατάφερε να κερδίσει την ψυχωμένη Τορίνο, με το 2-2 να χαρίζει το πρωτάθλημα στη Γιουβέντους. Μόνο με θαύμα ανατρέπεται το -6 στα δυο παιχνίδια που απομένουν.

Ακόμη και με 2 ήττες η Γιούβε μπορεί να σηκώσει την Κούπα. Παρόλα αυτά, την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Τορίνο αντιμετωπίζει εντός έδρας την υποβιβασμένη Βερόνα, με το πρωτάθλημα ουσιαστικά να έχει κριθεί.

Η Νάπολι πήρε το προβάδισμα χάρις στο γκολ του Μέρτενς στο 25′ βάζοντας τις βάσεις για μια νίκη που θα την κρατούσε ζωντανή για τον τίτλο. Ο Μπαζέλι ισοφάρισε στο 55′ για την Τορίνο, μαζεύοντας σύννεφα πάνω από το Σαν Πάολο.

Ο Χάμσικ στο 71′ πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ δίνοντας και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του, όμως στο 83′ ο Ντε Σιλβέστρι με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρέινα που έκανε κάκιστη έξοδο. Το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, με τη Νάπολι να μένει στο -6 από την κορυφή και με 2 αγωνιστικές να μένουν για το τέλος, μόνο λόγω των ισοβάθμιων δεν μπορεί να το σηκώσει από σήμερα η Γιουβέντους.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Κιέβο Βερόνα – Κροτόνε 2-1

Η Κιέβο πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα με τη νίκη της απέναντι στην Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μπίρσα μόλις στο 12′, με τον Στεπίνσκι να τελειώνει το παιχνίδι στο 82′ πετυχαίνοντας το 2-0. Το τελικό 2-1 έγραψε ο Τουμινέλο στο 94′, όμως δεν υπήρχε άλλος χρόνος για την Κροτόνε. Με τη νίκη αυτή η Κιέβο βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού και έβαλε σε μεγάλους μπελάδες Κάλιαρι και Ουντινέζε.

Λάτσιο – Αταλάντα 1-1

Σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες ήθελα τη νίκη για να παραμείνουν σε πλεονεκτική θέση για την 4η και 6η θέση αντίστοιχα. Παρόλα αυτά, το τελικό 1-1 δε βόλεψε καμία, καθώς η μεν Αταλάντα υποχώρησε στην 7η θέση (6η πλέον η Μίλαν), ενώ η Λάτσιο, νιώθει την καυτή ανάσα της Ίντερ στη μάχη για την 4αδα. Το σκορ άνοιξε ο Μπάροου στο 2′ δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με τον Καϊσέδο να ισοφαρίζει στο 24′.

Σπαλ – Μπενεβέντο 2-0

Νίκη σωτηρία πέτυχε η ΣΠΑΛ επί της καταδικασμένης Μπενεβέντο. Με σκόρερ τους Παλόσκι στο 25′ και Αντενούτσι στο 83′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρεθούν στο +2 (με ένα παιχνίδι λιγότερο από την Κάλιαρι) από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τζένοα – Φιορεντίνα 2-3

Σε ένα παιχνίδι με ωραίο ρυθμό, πολλά νεύρα, δυο ανατροπές και ισάριθμες αποβολές, η Φιορεντίνα κατάφερε να εξαργυρώσει την τεράστια νίκη που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική επί της Νάπολι και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της 6ης θέσης. Το 0-1 έκανε ο Μπενάσι στο 43′ δίνοντας προβάδισμα στη Βιόλα λίγο πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά. Ο Ρόσι έκανε το 1-1 στο 64′, αφήνοντας τη θέση του στον Λαπαντούλα στο 67′. Ο Λάπα, μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει. Ο Εϊσερίκ έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 77′ με τον Νταμπό να πετυχαίνει την ανατροπή στο 80′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ