Ουντινέζε – Ίντερ 0-4 (vid)

Ουντινέζε – Ίντερ 0-4 (vid)

Εύκολο απόγευμα είχε η Ίντερ στο Ούντινε, σκορπώντας με 4-0 την Ουντινέζε, παραμένοντας στο κυνήγι της 4αδας. Μπλεξίματα για τους φριουλιάνι.

Εύκολο έργο είχε η Ίντερ απέναντι στην Ουντινέζε (0-4) και έτσι παρέμεινε στο κατόπι της Λάτσιο και της 4αδας. Από την άλλη, η ομάδα του Τούντορ, μπλέκει για τα καλά σε σενάρια υποβιβασμού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ίντερ να παίρνει το προβάδισμα me κεφαλιά του Ρανόκια στο 12′. Μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι έμοιαζαν επηρεασμένοι και δεν μπορούσαν να φτάσουν στα καρέ του Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Στο 43′ ήταν σειρά του Ραφίνια να σκοράρει με ωραία ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ήρθε η σειρά του Ικάρντι να σκοράρει και να τελειώσει πρόωρα την υπόθεση νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους φριουλιάνι, καθώς ο Φοφανά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Μπόρχα Βαλέρο στο 71′ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ