Ρόμα : Κλείνει τον Τσόριτς

Ρόμα : Κλείνει τον Τσόριτς

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αντέ Τσόριτς στη Ρόμα.

Η διοίκηση της Ρόμα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Αντε Τσόριτς, ο οποίος ενδέχεται να γίνει άμεσα η πρώτη μεταγραφή της, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ιταλικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι η μετακίνηση θα γίνει πραγματικότητα μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα και ότι ο παίκτης θα βρεθεί στην ιταλική πρωτεύουσα για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Όσον αφορά το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, το αρχικό ποσό των 8 εκατ. ευρώ έχει κατέβει στα 7, με άλλο 1 εκατ. να έχει οριστεί ως μπόνους βάσει απόδοσης. Πλέον, λέγεται ότι απομένει να διευθετηθούν μόνο ορισμένες λεπτομέρειες προκειμένου ο παίκτης να ανακοινωθεί από τους τζιαλορόσι.

Ο Κροάτης ενδιέφερε εδώ και αρκετό καιρό αρκετούς συλλόγους της Serie A, ενώ τον παίκτη παρακολουθούν και οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Εβερτον, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως ένιωθε ανέτοιμος και πίστευε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ωριμάσει.

Ο Τσόριτς είναι σύμφωνα με τους Κροάτες το νέο μεγάλο ταλέντο της χώρας, ενώ τον χαρακτηρίζουν ως τον νέο Λούκα Μόντριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ