Τζόλα: «Δεν είναι καταστροφή άν δεν πάμε στο Μουντιάλ»

Τζόλα: «Δεν είναι καταστροφή άν δεν πάμε στο Μουντιάλ»

Ο Τζιανφράνκο Τζόλα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα«Repubblica», αναφέρθηκε στην Εθνική Ιταλίας και τόνισε πως δε θα είναι καταστροφη ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός από το Μουντιάλ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή: «Ενδεχόμενος αποκλεισμός μας από το Μουντιάλ δεν θα είναι καταστροφή. Η Γερμανία το 2000 πραγματοποίησε άσχημη πορεία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όμως αυτό αποτέλεσε τον καταλύτη […]

Ο Τζιανφράνκο Τζόλα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα«Repubblica», αναφέρθηκε στην Εθνική Ιταλίας και τόνισε πως δε θα είναι καταστροφη ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός από το Μουντιάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή:

«Ενδεχόμενος αποκλεισμός μας από το Μουντιάλ δεν θα είναι καταστροφή. Η Γερμανία το 2000 πραγματοποίησε άσχημη πορεία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όμως αυτό αποτέλεσε τον καταλύτη για την επιστροφή της στην κορυφή το 2014».

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης της Τσέλσι μίλησε για την έλλειψη ποιότητας της «σκουάντρα ατζούρα» και τους λόγους που την προκάλεσαν: «Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι ιταλικές ομάδες επικεντρώνονταν στο αποτέλεσμα και όχι στην αγωνιστική τους εικόνα. Υπάρχει έλλειψη ποιότητας και αυτό επηρεάζει την εθνική ομάδα. Στην εποχή μου υπήρχαν επτά εναλλακτικές επιλογές για κάθε θέση. Στην Ισπανία παρατηρείται πληθώρα δημιουργικών παικτών σε πλήρη αντίθεση με την Ιταλία».

Κλείνοντας ο Τζόλα μίλησε για το Ιταλικό πρωτάθλημα: «Θεωρώ πως η Νάπολι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα εάν συνεχίσει να παίζει το ποδόσφαιρο της μέχρι το τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ