Ίντερ – Γιουβέντους 2-3 (Vid)

Ίντερ – Γιουβέντους 2-3 (Vid)

Η Γιουβέντους με επική ανατροπή μέσα σε 2 λεπτά πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 επί της Ίντερ στο Μιλάνο, χάρις στο γκολ του πρώην Ναπολιτάνου Ιγκουαΐν και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Γιουβέντους αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και με επική ανατροπή μέσα σε 2 λεπτά πήρε μεγάλη νίκη στο Μιλάνο με 3-2 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Νάπολι για 88 λεπτά έβλεπε το σκουντέτο να κατηφορίζει χάρις στην απίθανη Ίντερ όμως ο μισητός για αυτήν Ιγκουαίν είχε τον τελευταίο λόγο σκοράροντας στο 89΄και αφήνοντας τους παρτενοπέι στο -4 με έναν αγώνα λιγότερο (στην Φλωρεντία).

Το «derby d’italia» μας έδωσε απίστευτες συγκινήσεις! Η Ίντερ βρέθηκε πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο. Βρήκε τον τρόπο να γυρίσει το ματς και να κάνει το 2-1 με αυτογκόλ του Μπαρτζάλι, με τη Γιούβε να φαίνεται πως έχει πέσει στο καναβάτσο. Παρόλα αυτά, η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε και μέσα σε ένα 2λεπτο, από το 87′ μέχρι το 89′ η μεγάλη κυρία κατάφερε να φύγει με τη νίκη που την διατηρεί στην κορυφή.

Από το πρώτο λεπτό φάνηκε πως το παιχνίδι μυρίζει μπαρούτι. Οι δυο ομάδες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, με τους bianconeri να θέλουν να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και τους nerazzurri να μείνουν κοντά στην 4αδα του πρωταθλήματος.

Η Γιούβε ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι χάρις στο γκολ του Ντάγκλας Κόστα στο 13′. Ο Βραζιλιάνος υποδέχτηκε υποδειγματικά τη μπάλα από την σέντρα του Κουαδράδο και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς. Στο 15′ η Ίντερ έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές καθώς ο Βετσίνο πάτησε τον Μάντζουκιτς και ο Ντανιέλε Ορζάτο με τη βοήθεια του VAR απέβαλε τον παίκτη των nerazzurri.

Από εκείνο το σημείο και μετά, η Γιουβέντους έδωσε την μπάλα στην Ίντερ και περίμενε να εκμεταλλευτεί τυχόν χώρος που θα έβρισκε. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Ματουιντί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς, όμως με τη βοήθεια του VAR ο Ορζάτο ακύρωσε το γκολ καθώς ο Γάλλος ήταν οφσάιντ όταν υποδέχθηκε τη μπάλα από τον Κεντίρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε ροντέο! Η Ίντερ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έφτασε στην ισοφάριση στο 52′ με την κεφαλιά του Ικάρντι. Οι nerazzurri πήραν ψυχολογία από το γκολ και συνέχισαν να πιέζουν τους bianconeri που έδειχναν να τα έχουν χαμένα. Στο 65′ ο Πέρισιτς έκανε ότι ήθελε τον Κουαδράδο, έκανε παράλληλη σέντρα στην περιοχή με τον Μπαρτζάλι να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν.

Η Γιουβέντους για ένα 20λεπτο έμοιαζε χαμένη, καθώς μπορούσε να φτάσει στην περιοχή του Χαντάνοβιτς. Όλα αυτά μέχρι το 87′. Ο Κουαδράδρο έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά και από πολύ δύσκολη γωνία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ίντερ, με τη μπάλα να κοντράρει και στον Σκρίνιαρ.

Πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε η Ίντερ, ο Ιγκουαΐν στο 89′ έστειλε με ωραία κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς δίνοντας τεράστια νίκη τίτλου στην Γιουβέντους.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ίντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Κανσέλο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ντ’Αμπρόζιο (94′ Καραμό), Βετσίνο, Μπρόζοβιτς, Καντρέβα, Ραφίνια (81′ Βαλέρο), Πέρισιτς, Ικάρντι (85′ Σαντόν).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Άλεξ Σάντρο, Ρουγκάνι, Μπαρτζάλι, Κουαδράδο, Ματουιντί, Πιάνιτς (80′ Μπεντακούρ), Κεντίρα (61′ Ντιμπάλα), Μάντζουκιτς (66′ Μπερναντέσκι), Κόστα, Ιγκουαΐν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ