Serie A : Ρόμα – Κιέβο 4-1

Serie A : Ρόμα – Κιέβο 4-1

Η Ρόμα ήθελε να βελτιώσει την ψυχολογία της μετά το βαρύ 5-2 του Anfield και το παιχνίδι απέναντι στην Κιέβο ήταν η καλύτερη ευκαιρία.

Η Ρόμα ήθελε να ξεχάσει την 5αρα από τη Λίβερπουλ και τα κατάφερε ιδανικά, αφού φιλοδώρησε με 4αρα την Κιέβο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους παίκτες του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, καθώς μόλις στο 9′ ο Ναιγκολάν έβγαλε ωραία σέντρα στην περιοχή με τον Σικ να πλασάρει τον Σορεντίνο για το 1-0.

Το 2-0 έγραψε με ωραίο πλασέ ο Έντιν Τζέκο στο 40′ που εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Κολάροφ και με άψογο πλασέ υποχρέωσε τον Στέφανο Σορεντίνο να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του για δεύτερη φορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ζεσούς υπέπεσε σε πέναλτι και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Καλβαρέζε. Παρόλα αυτά, ο Ινγκλέζε δεν κατάφερε να μειώσει και να βάλει την Κιέβο στο παιχνίδι.

Οι Ρωμαίοι αντιλήφθηκαν δεν έπρεπε να δώσουν δικαιώματα στους φιλοξενούμενους και μέσα σε 2 λεπτά τελείωσαν το ματς. Στο 66′ ο Ελ Σαράουι με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 3-0, με τον Τζέκο να πετυχαίνει το 4-0 με καταπληκτικό γκολ από το ημικύκλιο της περιοχής στο 67′, φτάνοντας τα 18 γκολ στη σεζόν. Το τελικό 4-1 έγραψε ο Ινγκλέζε με κεφαλιά στο 88′.

Οι συνθέσεις

Ρόμα (Ντι Φραντσέσκο): Άλισον, Πέρες, Φάτσιο, Ζεσούς, Κολάροφ, Πελεγκρίνι (79′ Γκοναλόν), Ντε Ρόσι, Ναιγκολάν, Σικ (78′ Μανωλάς), Ελ Σαράουι, Τζέκο (84′ Ζέρσον).

Κιέβο (Μαράν): Σορεντίνο, Κατσατόρε, Τόμοβιτς, Μπάνι (46′ Γκαμπερίνι), Ντεπάολι (28′ Γιαροσζίνσκι), Χετεμάι, Ραντοβάνοβιτς, Ριγκόνι, Κάστρο (79′ Μπίρσα), Πουτσαρέλι, Ινγκλέζε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ